Локо тресна Левски в шоу на "Герена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (292)
19:52 / 30.10.2010
26482
Локо постигна красива и важна победа при гостуването си на Левски в София. "Черно-белите" изиграха невероятни първи 45 минути и изненадаха не само домакините си, но и всички футболни "специалисти".

"Смърфовете" награбиха своите домакини с преса и атаки още от първите минути и буквално премазаха футболистите от София. Преди почивката подопечните на Неделчо Матушев имаха поне половин дузина чисти голови положения. Успяха да реализират две от тях. Първо точен бе обичайният заподозрян Здравко Лазаров, след показна атака и хубав пас на Христо Златински.

Самият Златински, заедно с Габор Ерош изиграха страхотен мач в средата на терена и обезличиха халфовете на домакините със страхотна игра и раздаване до последните минути.

Вторият гол бе дело на Базил дьо Карвальо, след пас именно на Ерош.

След почивката Локо заигра по-прибрано и не даваше никакви шансове на "сините". Страхотен мач в защита изигра Пламен Крачунов, който обезличи Гара Дембеле и бе пълен господар на втория етаж. Младият защитник напусна контузен в края, след като по-рано в мача пострада от зверска балтия на Сашо Александров. Пловдивчанинът типично за него просташки реши да избива безсилието си, опитвайки се да счупи глезените на Крачунов, Том и други футболисти на Локо и заслужено напусна терена с червен картон.

Все пак "сините" стигнаха до попадение, но то не бе дело на игра от тяхна страна или грешка на "черно-белите", а на злощастен рикошет в тялото на Златински.



Виж коментарите (292)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).