Локомотив замина с петима нападатели за Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
13:13 / 29.10.2010
3993
Отборът на Локомотив (Пд) замина с петима нападатели за София, където утре от 18 часа ще играе срещу Левски. Този факт потвърждава думите на старши треньора Неделчо Матушев, че черно-белите ще опитат да откраднат точки от стадион "Георги Аспарухов".

Сред 18-те избраници на наставника са Здравко Лазаров, Базил де Карвальо, Рангел Абушев, Басалия Саканоко и Николас Раймонди. Никога досега през този сезон смърфовете не са разполагали с подобна бройка нападатели в официалната група от 18 футболисти.

От състава отпадна контузеният Мартин Керчев, а в Пловдив остана Костадин Гаджалов. Централният бранител не намери място в тима и за предишния шампионатен двубой срещу Пирин. Същото се отнася и за Дани Кики. В Пловдив останаха и други от младите пловдивски футболисти в състава на Локо - Емил Аргиров и Красен Трифонов. Днес от 16,30 часа е последната тренировка на Локомотив, която ще се проведе на терена на комплекс "Царско село".

Ето и пълната група от 18 футболисти за мача с Левски:

Флориан Лучини, Тодор Тодоров, Жереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Самир Бенжелюн, Кирил Котев, Пламен Крачунов, Валери Георгиев, Мартин Кавдански, Христо Златински, Евертон Джилио - Том, Габор Ерош, Драги Коцев, Здравко Лазаров, Базил де Карвальо, Рангел Абушев, Николас Раймонди и Басалия Саканоко.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).