Всички в "Марица" на крак, целта е победа и златен гейм в Лимасол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:52 / 17.10.2010
1317
Всички волейболистки на "Марица" са напълно мобилизирани и готови за реванша срещу кипърския "Аполон" от европейския клубен турнир "Чалъндж къп" днес. Голямата цел е задължителна победа в Лимасол, независимо с какъв резултат, за да се стигне до златен гейм, който да реши крайния победител. Това обяви изпълнителният директор на жълто-сините Стоян Гунчев-Чугуна преди мача в Кипър.
В първия двубой пловдивчанки загубиха нещастно с 1:3, въпреки че във всички геймове бяха много близо до победата. Мачът-реванш между двата отбора е тази вечер.

Маричанки отново са в пълен състав, след като двете контузени състезателки - титулярките Марина Ковачева и Диана Малинова, вече са възстановени на 100%.
Марина се оплакваше от болки в коляното. 23-годишният диагонал имаше леко възпаление на кръстна връзка, от където идваше болката. Травмата й вече отшумя и тя ще излезе на терена.

Посрещачката Диана Малинова също преодоля болката в рамото. Контузията няма да й попречи да играе срещу "Аполон".

"Имаме своите шансове за излезем победители от сблъсъка. Трябва да продължим", каза Гунчев. - "Нашите момичета са пределно мобилизирани, видя се, че "Аполон" е преодолим отбор. Дано само този път да имаме ден и повече спортен шанс".

В първата среща, играна миналата събота в Габрово, кипърският тим, в който се подвизават четири български волейболистки - Ваня Соколова, Славка Узунова, Илияна Гочева и Светлана Стоянова, а треньор е българският специалист Димитър Лечев, се показа като преодолим отбор.
При победа на Марица с какъвто и да резултат двубоят ще се реши веднага след това със златен гейм, в който се играе до 15 точки.

Началният час на мача довечера е 19:00 българско време.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).