ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Вили Вуцов с фундаментално интервю! Каза много истини за българския футбол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:49 / 11.12.2023Коментари (0)4329
©
Треньорът на Янтра – Велислав Вуцов, бе изключително разярен, въпреки че тимът му победи с 2:1 Спартак Варна. Според Вуцов Янтра е най-добре организираният тим във втория ни ешелон, а превъзхожда и половината от елитните тимове. По думите на Вуцов след полусезона той и ръководството на "ковачите“ ще обсъдят цялостната стратегия за пролетта, а именно това е най-важният мач за клуба.

Вуцов засегна и темата с изключително ниските телевизионни права, които футболните клубове получават. Треньорът на Янтра бе силно ядосан от началния час и ден на мача със Спартак и призова никога повече мачовете на тима му да не биват излъчвани по телевизията.

"С това, че играхме при всяко положение. Имахме ясна и точна идея как да спечелим този мач. И Спартак ни е разузнал, ние им гледахме почти всички мачове. Гледахме последните 4-5 мача. Ако играе Бауренски, са с един вариант, ако не – с други. Аз мисля, че малко се превъзбудиха, че са толкова силни и добри. Имаше троен залог – единствения мач, в който сме надиграни, беше във Варна. Там беше най-отвратителният ни мач, повръща ми се като се сетя. Казах: "Ако имате самочувствие и амбиция“. Второто, което казах е, че искам след мача да кажа, че се гордея. При нас има един голям малшанс. Пет равни мача – в поне три заслужваахме да бием. Недисциплинирани, натрупаха се неща, не успяхме да вземем голямо количество точки. Хората ни повярваха. Ръководството прави уникални неща. По-организиран отбор от нашия в Б група няма“.

"Не сме финансово могъщи, но като организация – правене за играчите – добри апартаменти, да бъдат хранени, да се грижим за тях, сме на най-доброто ниво в групата. Трябваше да се отблагодари. С днешния мач най-важното беше това. Трябва задължително да вземем следващия мач. След това предстои още по-важен мач – какво предвиждаме. Каквото мога, ще направят хората и ще си поставим конкретна цел. В момента, в който сме наясно с тези неща, ще правим селекция. Ние селекцията я направихме с първите двама играчи. Ние сме 17 човека, малко сме, трябват ни 4-5 човека. Сега трябва да се абстрахираме. Играем в 12:15 понеделник, другият мач във вторник 19:15. Имаме 400 деца в школата, как да дойдат на мача, това не е нормално. Ако свърши първенството и ние не се съберем, които имаме правомощия, и сложим други правила“.

Още по темата: общо новини по темата: 21
26.04.2024
24.04.2024
23.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
02.04.2024
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: