ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дубълът на Ботев сменя треньора за Втора лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 27.05.2024Коментари (1)2908
©
Куп отбори си търсят нови треньори. Така, общо взето, може да бъде описан краят на сезона във Втора лига, изключващ класирането. Там всичко вече е ясно – Спартак Варна и Септември София се завърнаха в елита, Марек ще играе бараж с Ботев Враца под Околчица, а при аматьорите изпаднаха Черноморец Бс, Черноморец Бч, Марица Пд и Бдин.

Без наставник в момента е Спартак. Соколите обявиха раздяла с Росен Кирилов, а за поста се спрягат куп имена. За фаворит е смятан Любо Пенев, но и той самият сякаш е опция за доста тимове. За варненци е обсъждан и добре познатият у нас Бруно Акрапович, който наскоро бе освободен от Железничар Сараево.

Наставникът на Марек Танчо Калпаков намекна след последния кръг, че е възможно да си тръгне. Ако дупничани спечелят баража, това може и да се промени. Стана ясно и че Добруджа също ще се обърне към "борсата за треньори“. Тодор Киселичков заяви след двубоя с Монтана, че още преди срещата му е било съобщено от ръководството, че няма да му бъде предложен нов договор.

Велислав Вуцов също обяви, че не се вижда в Янтра Габрово. Там ръководството още преди месец е започнало да търси нов наставник. Черноморец Бургас се отказа от Ангел Стойков след изпадането, а Ели Маркес си тръгва от Черноморец Балчик. Очаква се начело на акулите да застане Павел Алексиев.

Предстои да се разбере дали новакът Локо ГО ще има нов треньор. Въобще лятото ще е доста горещо откъм нови наставници за Втора лига. Такива се очаква да имат и дублиращите отбори на ЦСКА и Ботев Пд, заради които групата бе увеличена до 20 отбора, съобщава "Тема спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 29
06.06.2024
29.05.2024
17.05.2024
09.05.2024
08.05.2024
08.05.2024
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 27.05.2024 г.
0
 
 
Въртят непрекъснато едни и същи треньори и очакват различен резултат. Как пък някой не се сети да ги прати на специализация в реномирани европейски школи, да понаучат малко съвременни треньорски практики. Тук тренировките и тактиките са от времето на развиващия се социализъм. Само с търчане не става, не че футболстите имат и нужната кондиция.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
УЕФА обяви кога Ботев ще научи съперника си за Лига Европа
Строителите на "Колежа": Отказваме да сключим анекс! Искаме обявяване на нова обществена поръчка
Голямо признание за Ботев от властта в Пловдив за спечелената купа
Ново 20: Преговорите за Ханкич продължават, Ботев взима 100 000 евро
ПФК Ботев продължава да помпа свежа кръв от братските си отбори
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: