ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (22)
Бербатов: Стадион "Христо Ботев" генерира голяма емоция! Това дава нов тласък и импулс за развитието на футбола
Автор: Тодор Благов 10:32 / 08.12.2023Коментари (4)8194
©
Димитър Бербатов официално обяви кандидатурата си за президент на БФС. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и националния отбор даде 60-минутна пресконференция, на която представи програмата си и отговори на въпросите на журналистите.

"Много е важно да има сътрудничество с държавата. Трябва да представим какво възнамеряваме да правим и какво те искат. Когато търсим помощ от държавата, тя трябва да ни отвори вратите и да каже, да, нека да работим заедно. Новопостроеният стадион на Ботев Пловдив виждате каква емоция генерира. Това дава нов тласък и импулс за развитието на футбола".

"Искаме честен конгрес на БФС. Такъв, чийто решения да не се обжалват след това. Нека бъдем обединени и всичко да приключи още на Конгреса, за да започне да се гради нещо. Екипът ни и лично аз гарантирам, че от нас няма да чуете лоша дума за никой от останалите кандидати. Ще се радваме да видим какво ще предложат останалите кандидати. Ясно е, че ще има разминаване в идеите, но ще има и съвпадения“.

"Екипът ни е голям. Със Стилиян Петров сме оптимисти, че обединението, за което се борим, ще се случи и ще започнем да работим в името на футбола“.

"Повече български футболисти, което постоянно го говорим. Това ще бъде едно от нещата, които лично аз ще държа да се случи. Бонусна система за използване на повече български футболисти. Да се опитаме така, че този продукт, който отборите ще развиват, да ги убедим, че това е бъдещето – развитието на повече наши футболисти. Контрол на чужденците извън ЕС, които играят при нас. Извън ЕС до трима футболисти да играят. Знаем какво трябва, за да си чужденец в друга държава. Те наистина трябва да бъдат много по-добри от нашите момчета. Ако даден клуб има желание да използва повече от трима футболисти извън ЕС, ще има такса лукс и ще се заплаща определена цифра за четвъртия играч, за петия и за шестия, ако имаш възможност да си го позволиш. Приходите в последствие, които се събират се разпределят по пера. Така ще се генерират повече приходи. Целта е повече български футболисти“.

Той заяви още, че с екипа му ще искат среща с премиера Денков и Мария Габриел, както и с министъра на спорта. За да им представият идеите си и програмата си.

"Определени хора явно са забравили, че само преди две години пак бяхме тук, пак показвахме програма – заяви още Бербатов - Подло е да говорят, че нямаме такава“.
Още по темата: общо новини по темата: 74
11.01.2024
20.12.2023
08.12.2023
07.12.2023
06.12.2023
06.12.2023
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ма нашата кочина е по убава от на жАлтити,оти така говори бербата.
-1
 
 
Генерира чувство на отпуснат свинктер. От пети и бахури.
+1
 
 
Много ясно, че ще генерира! Нашият мангалски навес, дето няма ток и четвърта трибуна, той ли да генерира?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
НА ЖИВО: Ботев 1:0 ЦСКА-София, греда и за "канарчетата"
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Керкез и Белчев залагат на най-доброто, съставите на Ботев и ЦСКА-София
С мощна заря посрещнаха футболистите на Ботев, монтираха ново табло на една от трибуните
Атанас Чернев: Ботев е като семейство за мен! Нашите фенове са най-добрите в България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: