ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новият 196-сантиметров нападател на Локо пристигна в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:09 / 13.09.2010Коментари (45)7261
© lostiempos.com
Николас Раймонди - крайният в ляво
Новият 196-сантиметров нападател на Локомотив Пловдив 26-годишният Николас Раймонди пристигна в България, научи Plovdiv24.bg. За него ви съобщихме миналата седмица. Той все още е в София, а утре ще пристигне в Пловдив на медицински изследвания. Ако всичко е наред, той ще се включи в тренировките на Локомотив от сряда и ще подпише договор с клуба.

"Смърфовете" направиха тази сутрин възстановителна тренировка. Футболистите ще почиват във вторник, а от сряда започват подготовка за гостуването на съименниците им Локомотив в София.

Plovdiv24.bg
научи още, че футболистите на "смърфовете" ще получат премии за следващите си срещи само, ако непременно спечелят и трите си двубоя у дома - срещу Монтана, който вече взеха с 4:0, срещу Локомотив в София и у дома с Калиакра.
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
10.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Пея песен за лубимия си отбор
на 14.09.2010 г.
+2
 
 
Във клиповете си личи че е добър но и най-важното е че е и бърз.Дано да мачкаме Цска и Левски със този футболист.
+5
 
 
АЗ ЗА ЛОКОТО УМИРАМ ЧЕРНО БЯЛА СМЪРТ ИЗБИРАМ НО ДОКАТО СИ ПОЖИВЕЯ С ПЕСНИ ЛОКО ЩЕ ВЪЗПЕЯ ИМА ЛИ В СВЕТА АГИТКА ВЯРНА КАТО НАС, КАЖИ ИМА ЛИ ТАКАВА КИТКА РАДОСТ С БОЛКА ДА ЦЪФТИ ФЕН НА ЛОКОТО ДА СИ БОЖИ ДАР Е, РАЗБЕРИ НЯМА ДРУГИ КАТО НАС ЛУДНАЛИ В НЕСПИРЕН БЯС С ДЯВОЛА ЩЕ СЕ ПРЕБОРЯ С ГОСПОД СЪМ ГОТОВ ДА СПОРЯ, ЧЕ ЛОКО ВЕЧНО ЩЕ ЖИВЕЕ ДОРИ ПОТОП ДА НИ ЗАЛЕЕ ДОРИ НА КЛАДА ДА ГОРЯ ДОРИ СЪС ПРИМКА НА ВРАТА ЗА ЛОКО МОЩНО ЩЕ КРЕЩЯ ПЪК НЕКА ПОСЛЕ ДА УМРА!
+14
 
 
Черно-бели братя,удари ме нещо на поезия и реших да си съчиня нещо за любимия отбор. Ето и това,което измислих. Не е много добро,но си е мое :) : Където и да пристигнем,черно-бяло знаме ще издигнем! Ние не можем да живеем ако за Локомотив не пеем! Ние сме,като всички хора,но разликата е,че живеем за отбора. Отбора,който аз всеки път гледам със захлас и страст. И дори и да загубим,пак черно-бели ще се будим. Винаги сърцата ни за Локо ще туптят,дори и със пушки да ни гърмят! Ние готови сме за отбора да се сбием,да препием,дори и да убием! Сега ще си кажете : "Тези не са нормални,луди са",но не! Ние сме,като всички вас - имаме проблеми,но дори и да са големи,това неще ни спре да бъдем на стадиона! Защото крепи ни нас една любов,любов,която не може да се опише със думи. Черно-бялата любов трябва да се почувства,във сърцето! Кои сме ние ли? Ние не сме просто фенове на Локомотив Пловдив. Ние сме момчетата от Трибуна Бесика! Горди,непреклонни,непречупими,верни до гроб един на друг,както и на Локомотив! Това сме ние - Трибуна Бесика! Със нас,който иска - срещу нас,който може!!
+5
 
 
Дано да е машина! Поне от клиповете се вижда,че е класен. Дано да покаже същото и с черно-бялата фланелка. Ама не стават ли много нападателите,а мисля,че имаме нужда от халфове.
+1
 
 
Друго ако не,то поне ще увеличи общата дължина на отбора.
-2
 
 
И в крайна сметка какъв е?-боливиец,аржентинец или...? Прилича на Крауч
на 13.09.2010 г.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+8
 
 
Като се има предвид каква огромна е разликата в подготовката в школите между нас и чужбина, очаквам Коко да е направил поредния успешен трансферен удар! Трябват ни такива играчи да покажат на нашите как трябва бързо да се мисли и реагира на терена, да се играе всеки мач на 100%, а и много по-прости неща - как да се спира, задържа и обработва топката, как да се подаде пас в точния момент , а не секунда след него, как да се пласират без топка... Тези неща при нашите играчи убягват, много са им сложни, ако има някой, който горе-долу се справя, го приемат за голяма звезда, а това са качества и елементарни футболни умения, които, подплатени с необходимия футболен интелект, се учат още в юношеските школи в Европа, Бразилия и Аржентина! Коко с перфектния си усет подбира играчи, които се отличават, които превъзхождат - доказателство Дембеле! Дано това да е поредното ново успешно попадение на Коко!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: