ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Ботев благодари на феновете за подкрепата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:34 / 09.09.2010Коментари (96)10126
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив изпрати отворено писмо до феновете на клуба публикувано в официалния сайт на "канарчетата", предаде репортер на Plovdiv24.bg. В него те благодарят на феновете за подкрепата и ги призовават да продължат да се държат по същия начин, без да използват бомбички и агресия по стадионите. Ето и писмото:

Уважаеми ботевисти,

обръщаме се към Вас, за да Ви благодарим за безрезервната и мощна подкрепа, която давате на "Ботев" Пловдив от началото на футболния шампионат. "Ботев", това сте всички вие, които оставихте в миналото мрачното и безнадеждното, заменяйки ги с огромна любов и вяра в бъдещето. Вие доказахте и продължавате да доказвате, че Пловдив заслужава своя горд и силен "жълто-черен" отбор!

Цяла България става свидетел на уникалната обич, която изпитвате към своя "Ботев". Нито стартът от "В" група, нито изцяло новият отбор, който продължаваме да градим, не намали вашата привързаност към институцията "Ботев" Пловдив!

Стадион "Христо Ботев" вече не е същият! Вие направихте така, че на футболистите да им порастнат криле, да се раздават в името на емблемата, а Пловдив да бъде отново усмихнат!

"Ботев" ще има нужда от Вашата подкрепа във всеки един момент, защото клуб и публика винаги са били едно цяло тогава, когато са се ковяли успехите.

Призоваваме всички Вас - нашите привърженици, да подкрепяте "Ботев" по начина, по който го правите досега. Без бомбички, без агресия и омраза. Тези неща повече нямат място сред нас. Те вредят на реномето на нашия велик клуб. Надяваме се, че всички, които са изразявали обичта си към "Ботев" по подобен начин, вече са разбрали, че да си привърженик на "Ботев" Пловдив е огромна отговорност.
Всички наши гостувания се превръщат в празник за града-домакин. Нека всички наши привърженици бъдат част от този празник и да допринасят за колорита с европейско поведение!
Патронът на клуба, неговите основатели и поддръжници през годините, ни задължават да бъдем достойни техни наследници.


"Ботев" на Пловдив отново е "Красота, вяра, борба"! А вие, привържениците на легендарния клуб, доказахте и сигурни сме ще продължавате да доказвате, че от него наистина няма по-голям!

С уважение и благодарност:

Управителен съвет на "Ботев" Пловдив







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
И утре (събота, 11.09.) продължава записването за екскурзията за мача с Хеброс - желаещите да пътуват с организиран транспорт до Харманли могат да се запишат в tattoo студиото на Божо. Тръгването за Харманли е в неделя в 13:30 ч. Взети са мерки за безпроблемното протичане на всички срещи на БПФК. Оттук нататък всеки ще носи отговорност за действията си! Ние сме Ботев Пловдив - гордостта на Тракия!
+5
 
 
Много се радвам , че БОТЕВ се възроди и сега съм сигурен , че ще мачка наред без значение в А , Б или В група сме .
+8
 
 
Щастлив и горд съм , че обичам и подкрепям отбора на БОТЕВ. Че съм част от неговите многобройни привърженици. Публиката прави един отбор велик, а БОТЕВ е такъв.
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 10.09.2010 г.
+9
 
 
Чакаме с нетърпение да дойде неделя и пак да подкрепим нашия отбор и Вас от управителния съвет!Успех!
+15
 
 
Страхотно обръщение към една страхотна публика!:) Дано всеки мач имаме възможността да се радваме на успех! Онзи ден се чувствах като част от агитката - бяхме близо до Челси-то:)))
на 10.09.2010 г.
+15
 
 
От Харманли имат молба понеже стадиона е малък да не атакуваме толкова масирано по трибуните че няма да има място за 20-тината им фенове
+20
 
 
Ако искате ми вярвайте, но като чета това писмо и коментарите след неги, очите ми се пълнят със сълзи. Тoзи отбор е моята мечта. Повече от 10 години всяка вечер заспивах с мисълта, че един ден ще имаме отбор, който ще обичаме и подкрепяме. Благодаря на всички които сбъднаха мечтата ми. Живея далече от Харманли и не планирах да ходя на мача, но след това писмо вече всичко ми е ясно - В НЕДЕЛЯ ЩЕ СЪМ В ХАРМАНЛИ. Ще пътувам 350 км до там и още толкова обратно, но "БОТЕВ" заслужава. ТОЙ НЕ УМИРА!
+13
 
 
Ботев Пловдив.Само тебе обичам и за тебе живея не на празно за теб ще умра.Ай Канарииии...
-35
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+14
 
 
Мисля, че вече ръководството на клуба трябва да се замисли за екскурзии за мачовете навънка.Каквото трябва за превоза поне аз си го заплащам, но сигурно няма да съм само аз, важното е да се организира своевременно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Керкез: В един мач всичко е възможно! Нормално е да не сме фаворити
Голям талант на Ботев празнува днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: