Вторият отбор на Локомотив с минимална загуба в Съединение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:43 / 19.11.2023
2793
Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) допусна поражение при гостуването си на Гигант (Съединение). "Черно-белите“ отстъпиха с 0:1 на домакините в мач от 18-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група.

Двубоят се игра при изключително силен вятър, който затрудни много и двата тима през всичките 90 минути. Единственото попадение в срещата падна през първата част на мача. "Черно-белите“ също имаха своите положения пред гола, като най-близо до това да се разпишат бяха Тони Лесов и Веселин Празов.

Последният кръг в Югоизточната Трета лига от есенния полусезон е следващия уикенд. Локомотив ще приеме Асеновец (Асеновград) на 26.11 от 14:30 часа.

"Смърфовете" са на 9-о място във временното класиране с актив от 26 точки. Лидер е Спартак (Пловдив) с 40 точки, а вторият отбор на Ботев (Пд) е на 13-о място с 22 точки.

Локомотив II игра в Съединение в състав:

Кристиан Томов (капитан), Пламен Петров, Александър Георгиев, Видол Сейменски, Тодор Нейчев, Мартин Хайдаров, Иван Узунов, Васил Църцев, Веселин Празов, Иван Михайлов, Антонио Миленков.

Резерви: Даниел Амбарцумян, Ивилин Чехларски, Георги Михайлов, Тони Лесов, Александър Колев, Кристиан Орманов, Иван Арамазов, Иван Кръстев, Виан Станков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).