ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (32)
Парите за спортните съоръжения засега остават на хартия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:34 / 01.09.2010Коментари (9)1950
© Plovdiv24.bg
Нито изчисленият на 380 хил. лв. ремонт на плувния басейн на стадион "Христо Ботев" може за започне, нито пък реконструкцията за 130 хил. лв. на залата за художествена гимнастика. Ще почака и замисленото разширение и модернизиране на спортна зала "Дунав", намираща се на № 124 на едноименния булевард, за което Общинският съвет гласува 1,25 млн. лв. 

"Средствата са заложени в общинския бюджет, но са само на хартия, тъй като е предвидено те да дойдат от приходите от продажби на общински имоти, а работата там закъсва. Вместо планираните 6,5 млн. лв., постъпленията досега са едва 1,5 милиона, с които са разплатени направени вече разходи", обясни ситуацията заместник-кметът по спорта Георги Титюков пред репортер на Plovdiv24.bg.

Той се надявал новият заместник-кмет по общинската собственост Александър Долев да раздвижи продажбите и увеличи постъпленията, та да може да се осъществят и проектите, свързани със спортната база. 

Още подробности около спортните клубове, базите в града, стадион "Пловдив" и други интересни теми гледайте другата седмица в предаването на Plovdiv24.bg VIPSport, на което г-н Титюков ще гостува.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нали бяха 400 000 за ремонта на залите на ст. Ботев? Сега излизат доста повече! 380 000+ 130 000 стават 510 000! А какво стана с новостроящата се зала на мястото на колодрума? Днес слушам,че въпреки "празната държавна хазна" другарят Бойко вече отделил 90 милиона за залата в софия а тука нещо работата умря! Или отново гнусните шопи ни подляха вода,данеби ние първи да имаме спортна зала ..??? Според мен и причината ст.Пловдив да продължава да се разпада а не обновява отново се дължи на онова шопско племе, за което още Захари Стоянов е казал в своите записки,че докъто свят светува от шоп,човек не става! Дано бъде зададен и този въпрос в следващото издание на ВИП-спорт!
0
 
 
Оставали само на хартия....ДРЪН ДРЪН!!! Щях много да се учудя ако беше наистина а не на хартия!!! Така че нищо ново под слънцето!
0
 
 
И как не ги беше срам онзи ден като награждаваха младежите от олимиадата в Сингапур да изръсят тази простотия: "Според него постигнатите отлични резултати на пловдивските участници се дължат на предприетата от общината нова политика за развитието на спорта". Тя политиката била само на хартия, а участниците ... май не участваха само на хартия.
+5
 
 
Явно тези, които са ги заложили в общинският бюджет и са предвидили приходите от продажби на общински имоти са поредните добри специалисти от екипа на кмета, имайки впредвид огромното разминаване между предвиденото и реалните приходи. Кризата е от вчера, така че ги изненада. Интересно и за какви разходи става въпрос, не е казано нищо по въпроса, налице не се вижда нищо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте как Ботев я прегърна! Огромна "жълто-черна" радост, фенове нахлуха на терена
Зингаревич: Керкез остава със сигурност! Надявам се да печелим още трофеи!
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Най-великата пловдивска спортистка идва в родния си град
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: