Дубълът на Локо се провали срещу аутсайдера, Златински и Дончев изгонени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:06 / 02.11.2023
1413
Вторият отбор на Локомотив Пловдив допусна изненадващо поражение от Сливен. “Черно-белите" загубиха от последния в класирането с 2:4 на стадион “Хаджи Димитър". Двубоят бе двуостър, като имаше редица положения и пред двете врати.

Преди тази среща тимът на Сливен имаше една единствена точка от 15 изиграни двубоя.

Още в първата минута играч на “оранжевите" бе спънат в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Даниел Амбарцумян обаче демонстрира рефлекс и отрази удара.

Две минути по-късно домакините поведоха. Петър Принджев вкара директно от пряк свободен удар за 1:0.

В 11-ата минута резултатът бе изравнен. Получи се неразбирателство в защитата на "войводите“ и те си отбелязаха автогол.

В 25-ата минута старши треньорът на Локомотив II Христо Златински бе изгонен. В 34-ата минута се откри добър шанс пред Виан Станков, който стреля, но ударът му бе спасен. В 38-ата минута Борислав Дончев от пловдивчани получи втори жълт и респективно червен картон.

“Войводите" започнаха силно втората част, като с два бързи гола в 48-ата и 56-ата минута поведоха с 3:1.

В 68-ата минута Станимир Празов намали на 3:2, но до края на срещата Локомотив не можа да стигне до ново попадение. Вместо това Иван Стоянов вкара в 90-ата минута за 4:2.

Локомотив игра в състав:

Даниел Амбарцумян, Пламен Петров, Борислав Дончев, Тодор Нейчев, Мерт Салим, Тони Лесов, Иван Арамазов, Васил Църцев (капитан), Иван Михайлов, Иван Кръстев, Виан Станков.

Резерви: Стилян Иванов, Антонио Миленков, Веселин Празов, Станимир Празов, Алекс Местов, Алекс Младенов, Георги Бекяров, Божидар Костадинов, Иван Узунов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).