10 лева ще струва екскурзията на феновете на Локо до Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
13:30 / 10.08.2010
6925
10 (десет) лева ще струва екскурзията за феновете на Локомотив Пловдив до Сливен относно предстоящия в събота мач с местния тим на Йордан Лечков. Записванията ще започнат от днес следобед и ще продължат до петък по същото време, като в деня на мача е възможно единствено допълване на свободните места по автобусите.

Двубоят от третия кръг срещу воеводите се очаква с голям интерес от пловдивската публика, като се очаква повече от 1000 души ще дерат гърла от сектора за гости на стадион "Хаджи Димитър". По тази причина домакините са решили да вдигнат цената на билетите за локомотивците от 3 на 5 лв., като този грозен акт явно цели "черно-белите" да закърпят бюджета на водения от вицепрезидента на БФС общински отбор.

Въпреки това от Лаута са направили всичко необходимо, за да пуснат в продажба от ценните хартийки още в четвъртък, тъй като от опит се знае, че организацията на касите пред гостуващия сектор в Сливен е под всякаква критика.

"Очакваме голям наплив от хора в последния половин час преди мача, а и искаме да избегнем струпването на хора в тези адски горещини. Затова съветваме всеки желаещ да подкрепи любимия си отбор да закупи и билет офис-магазина срещу бариерата на нашия стадион", призова шефът на най-старият фенклуб в България Костадин Славов.

Днес от 19.30 ч. на традиционната сбирка на фен-сдружението ще гостува новопривлечения от Пирин (Благоевград) нападател Драги Коцев. Това ще стане в залата за пресконференции, веднага след следобедната тренировка на представителния тим.

Източник: LPortala.net



Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).