ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Младоците на Локо паднаха от Славия в третата контрола на тима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:19 / 07.07.2010Коментари (35)5110
© Plovdiv24.bg
Локо изигра трета контрола от предсезонната си подготовка. "Смърфовете" отстъпиха с 0:3 на Славия, в мач игран отново в Банско. Пловдивчани излязоха с изключително млад състав, изграден от юноши и новопривлечени млади състезатели. Това се отрази на играта на "черно-белите" и те отстъпиха на по-опитните си съперници.

Като титуляри за Локо се появиха младоците Рангел Абушев, Веселин Марчев и Георги Петров - Геша, които са от школата на Локо. Към тях в титулярния състав се присъединиха и други новопривлечени младоци - Пламен Крачунов и Емил Аргиров.

Срещата започна равностойно, като играта се развиваше предимно в средата на терена. Личеше и много брак в градивните действия на двата отбора. Все пак софиянци откриха резултата в 31-та минута, след хубав далечен удар на Даниел Пеев, който не остави шансове на Лучини. Тримата вратари на Локо отново се завъртяха, пазейки по 30 минути в срещата. Малко преди гола и след отбелязването му, голмайсторът Пеев си заработи жълти картони за груби нарушения и напусна терена, като бе заменен от Илия Илиев.

Именно Илия Илиев вкара второто попадение за "белите" в средата на второто полувреме, след самостоятелен пробив.

Преди това двата отбора си размениха по няколко опасни положения, но не успяха да се възползват от тях. На вратат на Славия застана бившия играч на "черно-белите" Стефано Кунчев.

В последната минута на двубоя бразилецът Жуниньо оформи крайното 0:3 за Славия.

Локо: Лучини, Емил Аргиров, Юнес Бенжелюн, Пламен Крачунов, Веселин Марчев, Евертон Джилио - Том, Христо Златински, Мартин Керчев, Рангел Абушев, Георги Петров-Геша, Красен Трифонов (Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Николай Чипев, Здравко Лазаров, Габор Ерош, Гуарино)







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Що напъдихте Мечеджиев бе буфери? Ако това е работа на Золума, начи не става за треньор.
0
 
 
Вярно, че в контролите победите не са основна цел, но все пак са неоходими за самочувствието и облика на отбора. Прекалено много "туристи" минаха и на практика единствената полза от тези контроли беше да се убеди Бонев, че те нямат необходимите качества за висшата футболна класа на Пловдив. В защитата горе долу се изясни на кого ще разчита, да се търси сега мощен таран и да се работи по изграждане на отбора. Пловдив ще даде безрезервната си подкрепа на своите любимци, но и ще иска резултати от тях.
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 07.07.2010 г.
-1
 
 
Ауе вие тъпи ли сте уе?Вижте другите отбори колко победи имат в контролите?Нека ся падат колкото си искат,славия си ги бихме когато трябва,стига сте ръсили глупости за тия тъпи контроли,през първенството ще се види,стига резили,големите разбирачи станахте всички,боксиорче ли си какъв си,като не ти изнася отивай при папагалите,недей ръси пумии за отбора на Пловдив!!
0
 
 
Пичове,не съм въобще оптимист за този сезон :(.
0
 
 
извън темата : ИСПАНИЯ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕТЕ !!! ХАХА МАШИНИ СА МАИНА ПОДИГРАХА СЕ С ШВАБИТЕ
0
 
 
да не се залъгваме,освен стадион друго не се прави в момента в локото,с пръдня боя нестава.
0
 
 
Нека и за феновете на Металик да има малко радост. След като отбора им изчезна, трябва да подкрепят някакво сдружение наричащо се Металик.
+2
 
 
Тука всички са някакви треньори....само че в стил Марадона. К'во ви пука за резултатите в контролите, сега само се преценят качествата на играчите и кои ще са футболистите с които ще играем. През втория етап от подготовката ще се обиграваме и всичко ще е наред. Зума знае най-добре, нека той да прецени. к*р за цска, вагенщайн и всички разбирачи.
+3
 
 
и аз сам на тва мнение като боксиор4ето
+1
 
 
не се заяждам но без дембеле,тодоров,мечеджиев и даксон отбора ви е посредствен...като махнем и бека дето се контузи и мелеза и кво остава???като се има предвит и кой ви е тренер... очакват ви кървави дербита с кошмара ви калиакра за оставане в а група...но според мен сте обречени :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: