Елена Лесова получи премия от Община "Марица" за четвърта поредна държавна титла

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:39 / 28.06.2023
1238
"Ти си един от талантите на Община "Марица“ и за нас е чест, че бележиш толкова големи успехи. Вярвам и разчитам много на младите хора като теб, защото вие сте бъдещите лидери на България“.

С тези думи кметът на Община "Марица“ Димитър Иванов се обърна към десетокласничката Елена Лесова от село Динк, която стана републикански шампион по вдигане на тежести в категория до 76 килограма.

Той връчи парична награда на състезателката от Марица /Пловдив/, която на Държавния личен шампионат в Русе обра златните медали във всички дисциплини за кадетки - изхвърляне, изтласкване и двубой.

Ученичката в СУ "Васил Левски“, която в момента завършва десети клас с много добър успех, е била национален състезател през 2020 г.

"Дължа много на треньора си Борислав Налбантов – той винаги ме е подкрепял във всичко, което правя“, сподели Елена, която е републикански шампион за четвърта поредна година. Сестрата на Елена, шестокласничка в СУ "Васил Левски“, също тренира вдигане на тежести и уверено върви по нейните стъпки.

Кметът на Община "Марица“ адмирира ученичката за постиженията й и подчерта, че тя винаги може да разчита на него.

"Община "Марица“ е подкрепяла и продължава да подкрепя спорта. Ти си гордост не само за с. Динк, но и за цялата ни селищна система. Ако имаш нужда от помощ, вратата ми е винаги отворена за теб“, каза Димитър Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).