Родители скочиха на ръководството на ФК Лион заради уволнения треньор: Брутално и арогантно поведение, възмутени сме!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
08:54 / 24.03.2023
4586
Родители на момичета, които до скоро са тренирали във футболен клуб Лион 2017, се свързаха с Plovdiv24.bg, за да коментират отстраняването на Иван Кунчев, за което нашата медия ексклузивно съобщи. Всички те застанаха зад имената си и защитиха специалиста, под чието ръководство са тренирали дъщерите им. Родителите са категорични, че 99 процента от децата, които са тренирали при Кунчев, ще го последват в следващото му начинание.

На свой ред те отправиха обвинения към ръководството на клуба заради отношението към тях, което било изключително грозно и унизително. Даваме им думата сега:

Вера Стоянова, майка на две момичета, които са тренирали при Иван Кунчев:

Преди съобщението на футболния клуб, което вие публикувахте, имаше родителска среща. На нея един от другите треньори изгони всички родители и деца, които подкрепят Иван Кунчев. Думите му буквално бяха: Взимайте си го Кунчев и се махайте оттук! Това беше изключително унизително за нас, като родители.

Едното ми дете е национален състезател на България до 15 години. И това е благодарение именно на Иван Кунчев. Личните му проблеми мен не ме интересуват. Ние от този човек не сме видели нищо лошо, напротив – той разви един прекрасен женски футболен клуб.

Искам да ви кажа още, че 99 процента от момичетата, които тренираха при него, ще го последват в бъдещите му начинания. Сигурна съм, че подобно мнение като моето ще изразят и други родители, които брутално и арогантно бяха изгонени от управителния съвет на клуба

Вече има доста деца, които напуснаха след този скандал. И ще има още напуснали.

Тодор Денчев: Управителният съвет обвини най-тенденциозно треньора и изгони всички деца, които го подкрепят. Изобщо не пожелаха да изслушат нашето мнение и да го защитим. Този момичешки отбор на ФК Лион на практика вече не съществува. В него има доста националки, които бяха изгонени по най-грозния начин. Клубът беше превзет. Той е сдружение с нестопанска цел. Определени господа казват "аз реших, клубът е мой“.

Слави Генов: Възмутен съм от квалификациите на ръководството, че треньорът е злоупотребявал. Този човек си е отдал живота за този отбор и тези деца. Те казват, че има понижени успехи. Напротив – те се увеличават след всеки мач. Няма нито един друг момичешки отбор, който да е постигнал дори една четвърт от това, което е постигнал Иван Кунчев с отбора на Лион. Седем момичета от неговите бяха поканени в националния отбор!

Уж в управителния съвет влязоха хора, за да помагат, а после те взеха да гонят собствени интереси. И Иван Кунчев им стана неудобен. Почнаха да му извиват ръцете и когато видяха, че не им се получават нещата, се стигна до този скандал. Те съсипват един човек, който е отдал сърцето си и живота си за този клуб.

Подобно мнение изразиха също така Бончо Боев и Александрина Пейчева, също родители на деца, които до скоро са тренирали при Иван Кунчев.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).