Фенове на Спартак: Какво става със стадиона? Ръководството обещаваше, а всичко стои в забрава!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
20:28 / 17.03.2023
4292
Привърженици на Спартак (Пловдив) са обезпокоени от това, което се случва със стадион "Тодор Диев", видя Plovdiv24.bg. "Синьо-белите" фенове използваха официалната си страница във Фейсбук, за да призоват ръководството да разясни ситуацията със съоръжението.

"Какво става със стадиона? Нали толкова се шумеше, че докато трае новото решение след развалянето на концесията, работата по него няма да спира! То не бяха обещания от ръководството, а всичко си стои в забрава. Някой да излезе и да обясни на хората каква е ситуацията със стадион "Тодор Диев", написаха феновете на Спартак.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че за последно от футболния клуб са коментирали официално стадион "Тодор Диев" на 2 август 2022 година. Тогава по искаме именно на ПФК Спартак общинският съвет прекрати концесията на стадиона с 41 гласа "за", 0 "против" и четирима "въздаржали се". 

Тогава от футболния клуб обявиха следното:

Така можем да стартираме новата процедура, която е много по-кратка и ще бъде направена в кратък период от време, за да можем да продължим изграждането на стадиона. Строителните дейности няма да бъдат спирани, докато траят процедурите.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).