Ето какво остана от Спортклуб, всички редове на южната трибуна са готови

Автор: Стойчо Генов
Коментари (29)
14:41 / 02.12.2022
9982
Продължава процесът по премахването на Трибуна Спортклуб на стадион "Локомотив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Вече са демонтирани близо 70 процента от седалките, както и двата входа. Голяма част от насипа също липсва, като сега предстои да се направи рампа, за да може багерът да се качи отгоре на трибуната и да започне разрушаването й отгоре надолу.

В същото време вече са оформени всички редове на Южната трибуна. Там предстои да се излеят 12-те бетонни колони, които ще "държат" козирката. В предстоящите зимни месеци усилията на работниците ще бъдат насочени предимно към оформянето на помещенията в подтрибунното пространство.

Както вече информирахме читателите си, там са предвидени да бъдат изградени съблекални и стаи за съдиите и дежурния делегат, които ще бъдат използвани в бъдеще време, когато започне събарянето и на централната трибуна.

Гледайте в прикаченото видео как изглежда стадион "Локомотив" на 2 декември 2022 година!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).