Двама от шефовете на тениса посетиха Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:50 / 23.11.2022
1746
Българска федерация по тенис продължава обиколката из тенис клубовете в малките населени места. Даниел Ангелов - спортен директор на БФТ и Матей Пампулов - дългогодишен състезател за Купа "Дейвис" и капитан на националния ни отбор, посетиха Асеновград. 

Там двамата се срещнаха със състезатели, треньори и родители. Целта на посещението е да се види нивото на клубовете от по-малките градове. От какво имат нужда и с какво може да се помогне за още по-доброто им развитие.

В Асеновград Ангелов и Пампулов посетиха ТК "Асеновград". Там са създадени много добри условия за тренировки на тенисистите. Двама от най-добрите ни млади таланти Евгения Стоянова и Борис Борисов са продукт на ТК "Асеновград". Клубът разполага и с много добра зала с един корт, съобщават от Българската федерация по тенис. Главен треньор на ТК "Асеновград" е Илия Славов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).