Локо U17 удари ЦСКА-София на "Армията", по-малките "смърфове" също с отлично представяне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:05 / 20.11.2022
1751
Отборът на Локомотив (Пловдив) до 17 години изнесе поредната силна продукция в Елитната група. Възпитаниците на Васил Гърков “удариха" като гост ЦСКА-София с 1:0 на стадион “Българска армия". Единственото попадение бе дело на Аксел Велев.

Локомотив показа много силна игра и заслужено грабна трите точки. Още в началните минути Виан Станков изскочи сам срещу стража на домакините, но не вкара. В 20-ата минута Аксел Велев се разписа и даде преднина на “черно-белите". Минути след това и Васил Стойков можеше да реализира, но не успя да насочи топката към опразнената врата на ЦСКА-София.

През втората част “червените" отговориха с греда и още един шанс след корнер, а Локомотив организира най-опасните си положения след контраатаки, но до нови попадения не се стигна.

Междувременно Локомотив (Пловдив) до 15 години завърши 2:2 при гостуването си също на ЦСКА-София на "Армията", но в мач от Елитната група U15. Момчетата на Димитър Пашев показаха за пореден път много добра и силна игра. Те откриха резултата чрез Данило Терасенко.

Домакините от ЦСКА-София стигнаха до пълен обрат в следващите минути и направиха резултата 2:1. Крайното 2:2 оформи Виктор Караджов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).