Шефът на Спартак влезе в УС на ПФЛ, почват да проектират стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:45 / 24.02.2010
4630
Изпълнителният директор на Спартак Пловдив Людмил Божилов влезе в управата на Професионалната футболна лига. Това стана на заседанието на ПФЛ днес. Той бе избран с квота от Източната "Б" група. От западната бе избран Красимир Горанов от Банско. Останалите членове на УС на ПФЛ са представителите на „Левски", ЦСКА, „Литекс", „Локомотив" /Сф/, „Славия", „Локомотив" /Пд/, „Черно море" и Черноморец-Бургас.

Людмил Божилов коментира специално за Plovdiv24.bg и новината за разширяването на терена, който е даден за концесия на стадион "Тодор Диев'. "Чакаме подписа на кмета Славчо Атанасов. След това ще получим скици как точно изглежда новия план и архитектите ще започнат да правят идеен и работен проект. Има доста процедури след това - проекти, строителни разрешения. Готови сме обаче да работим по концесията", заяви изпълнителният директор на пловдивските "гладиатори".

Припомняме, че стадионът бе даден на концесия на Спартак, но тя не им вършеше работа, тъй като първоначалният план очертаваше граници на стадиона по-малки, от нужните за лиценз за УЕФА. След това спартаклии заявиха желание за разширяване на терена на концесията.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).