Италианската група си заминава в петък, отказаха се от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
15:07 / 24.02.2010
6977
Италианската група, която Франческо Салерно довече вчера по тъмно в Пловдив, ще си замине обратно за Италия в петък, научи Plovdiv24.bg. Футболистите и щаба твърдят, че са си запазили билети за полет в петък. По техните думи вече са се отказали от това да играят за Ботев в шампионата и ще останат още няколко дни в хотела в Брестник само, защото не са успели да си уредят по-рано самолетни билети. Франческо Салерно също изостави групата и не се е появявал от снощи, когато след срещата с феновете заяви, че повече не иска да се занимава с Ботев. И вчера той не е показал никакви документи, а само поредните празни обещания, на които феновете му отговорили да се маха от Пловдив.

Днес се очаква БФС да вземе решение дали Ботев ще продължи участието си в шампионата. Първият двубой на тима е домакинство в събота с Левски. Тимът обаче няма нито футболисти, нито стадион, нито треньор, след като всички отрязаха Салерно и Христолов. Най-вероятно футболният съюз ще вземе решение Ботев да бъде изхвърлен от групата, но официално решение все още не е взето, въпреки публикациите по някои медии.


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).