ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шестима от Локо пропуснаха днешната тренировка, търсят си отбори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:23 / 22.02.2010Коментари (17)6220
© Plovdiv24.bg
Наджи Шенсой няма да разчита на някои от играчите на Локомотив Пловдив през пролетта. От днешната тренировка отсъстваха Веселин Марчев, Христиан Попов, Георги Данов, Мартин Сечков, Фелисиен Сингбо и Цветелин Радев, научи Plovdiv24.bg. Част от тях ще играят под наем в други отбори, докато други може да разтрогнат по взаимно съгласие и да станат свободни агенти. Марчев, Попов и Радев най-вероятно ще играят като преотстъпени във Вихрен. Данов ще играе в местния втородивизионен тим Брестник. Бенинецът Сингбо ще разтрогне с тима по взаимно съгласие, но се е разбрал с ръководството да не преминава в друг български тим.

Трима от гласените за напускане - Георги Бъчваров, Трезор Лунтала и Рангел Абушев тренираха днес и най-вероятно ще останат в тима и през пролетния дял. Абушев обаче ще играе само в дублиращия състав. Футболистите и в момента водят преговори с Локомотив, с мениджърите си и с други отбори за това къде ще продължат кариерите си. Ръководителите в Локо заявиха след мача с Брестник, че бройката на футболистите в тима трябва да бъде намалена.
Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо феновете на Локомотив Пловдив няма да пеят по мачовете вече? За да не ги осемени и тях Коко Динев --- нали си пада по чалга-певици ;)
+1
 
 
За мен дуетът Сингбо - Сечков е красноречив - минус 33 гола и 15-то предпоследно място!И двамата - вън!
0
 
 
И за мен на Сингбо му размътиха главата, първо от Бургас, после май и от София, и почна да си проявява негърските номера, а дано Коко да го размени черния боклук срещу част от цената за Котев и Тодоров! Та поне да има някаква полза от него! Явно, че за нас вече не става, ще си реже ръкавите, маймуната му мръсна, а върви в Чорбаспор - там ти е мястото!
0
 
 
Единствено за Сингбо съм твърдо против,иначе останалите наистина са излишни! Сингбо още в есенния дял обаче,не веднъж показа с действията си че не го интересува нищо друго освен пари! В някои мачове даже не пожела да играе за отбора и да му помогне,затова мисля че треньора си решава и щом е преценил да го махне ок! Имаме си Киро Котев и онзи ден видях в него,адски стабилен защитник въпреки очевадната несработеност на отбора заради което доста от класните попълнения грешаха!Като гледам отстранените,мисля че всичко ще се нареди скоро!Ще има обаче колебливи игри в началото!Играчите все пак са доста опитни и мисля че бързо ще влязат в ритъм!Тази "чистка" беше повече от необходима! Всички на 27-ми в сОФИЯ!
-2
 
 
Сега как да си намерят отбори момчетата?Който мине през КОНДУКТОРСПОР 1947 от него вече футболист нестава,да не говорим че нормален човек никога не би играл за Кюстендилския любимец...Циганета напуснете Пловдив незабавно хааааахахахаахахааха
0
 
 
И да се предпочита в защитата един Бенжелюн за 75 000 пред Сечков -125 000 и Сингбо - 200 000!?
0
 
 
Само не мога да разбера защо Даксон е оценен на 100 000, а Данов - 200 000, а пък Красен Трифонов - 250 000!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: