БФС щателно проверява документацията на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
11:36 / 17.02.2010
5420
Спортно-техническата комисия към БФС е започнала щателна проверка на Христолов. От „Иван Асен" проверяват документацията, свързана с "канарчетата", пише в. "Меридиан мач".

„В момента са поставени задачи да проверим ситуацията в Ботев. Досега от Христолов има само приказки. Едно е да говорим, друго е да има нещо реално", коментира секретарят на СТК Веско Маркович. До момента Христолов не е покрил нито едно от задълженията си към БФС или бивши играчи на клуба. В БФС не е получен и документ, който да потвърди евентуална продажба на отбора. Както е известно, от няколко дни Христолов твърди, че клубът вече е собственост на италианеца Франческо Салерно. Твърди се даже, че отборът води подготовка в Италия. В същото време играчите, които все още имат договор с клуба, са в Пловдив и никой не се е свързвал с тях.

Засега лицензът на отбора не е застрашен, коментира секретарят на комисията Красин Кръстев. „В момента топката не е в нашето поле. Ако има нарушаване на документацията около отбора и бъдем сезирани, тогава може да се говори за отнемане на лиценза на Ботев", коментира Кръстев.

Припомняме, че клубът на Христолов има редица проблеми с почти всички институции, отговорни за изиграването на мачове в "А" група - той няма на разположение стадион, по обещанията на община Пловдив, има да плаща на полицията за охрана, глоби на БФС, няма и достатъчно картотекирани футболисти.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).