Феновете на Пирин подкрепиха Ботев в борбата срещу Христолов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (142)
13:21 / 16.02.2010
13357
Феновете на Пирин Благоевград подкрепиха привържениците на Ботев в борбата срещу Димитър Христолов и непозволяването на неговия тим да стартира участието си в пролетния дял на "А" група. След като бе изгонен от пловдивския стадион "Христо Ботев", Христолов реши да се пробва да пусне отбора да играе на стадиона в Благоевград, носещ същото име. Управата в Благоевград и феновете обаче заявиха, че няма да приемат този тим без съгласието на пловдивските фенове. Ето и декларацията от Пирин СС:

ДЕКЛАРАЦИЯ

Във връзка с изтеклата информация, че Ботев Пловдив има намерение да играе домакинските си мачове на градския стадион в Благоевград, АК Пирин СС категорично се противопоставя на опитите на Димитър Христолов - Селския да премести домакинските си мачове в нашия град. Призоваваме ръководството на „Спортни имоти" да не съдейства, по какъвто и да е начин на марионетките на Христолов.

Бидейки самите ние жертва на години некадърно управление на футбола в Благоевград, прекрасно разбираме болката на привържениците на Ботев Пловдив. Ще бъдем щастливи, ако след Пловдив, Благоевград стане втория град, който се включва в инициативата на феновете на Ботев - Христолов вън от България.

Председател на АК ПИРИН СС:
/К. Капчин/



Виж коментарите (142)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).