Фенклубът на Локо: Черно-бяла неделя с две дербита, призоваваме за мощна подкрепа!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
11:41 / 14.10.2022
3090
Фенклубът на Локомотив Пловдив призова "черно-белите" привърженици да подкрепят дублиращия отбор в предстоящото градско дерби срещу Спартак. Мачът е в неделя на стадион "Пловдив" и е от първенството на Трета лига - Югоизточна група. Освен това феновете от "Лаута" се стягат и за баскетболно дерби също в неделния ден.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от Фенклуб локомотив Пловдив:

Два от традиционните пловдивски отбори се изправят един срещу друг в неделя (16 октомврли) от 16:00, а именно Спартак срещу Локомотив Пловдив. Дербито е с дългогодишна история и заслужава да бъде посетено от максимален брой футболни запалянковци, като арена за битката ще бъде емблематичният ст. “Пловдив". Призоваваме за мощна подкрепа от всички черно-бели.

Спортните пловдивски дербита продължават и в 20:00 часа, в зала “Сила". Като там ще се проведе баскетболен сблъсък между Локомотив Пловдив и Академик Пловдив.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).