ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо завърши наравно с украинския Лвов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:23 / 10.02.2010Коментари (56)6576
© Lportala.net
"Смърфовете" за пъри път играха с новата си екипировка от Puma
Локомотив Пловдив записа равенство в поредната си контрола от предсезонната подготовка. Тимът на Наджи Шенсой направи 1:1 с украинския Лвов. Единственото попадение за "смърфовете" отбеляза Георги Данов. Неофициален дебют за Локо пък направи новото попълнение Георги Чиликов.

Двубоят се игра в добро темпо, въпреки дъжда, който се изсипваше над футболситите в Анталия. В първите минути двата отбора си размениха по няколко атаки, но до сериозни опасности не се стигна. В 31-ата минута след скок за висока топка контузия получи титулярния вратар Кирил Акалски. Все още не ясно доколко е сериозна травмат
© Lportala.net
а му, но той бе заменен от Църваришки. Само 2 минути след смяната на вратарския пост Лвов откриха резултата с гол на Панас.

От началото до средата на второто полувреме Шенсой смени почти целият си титулярен състав. Пълни 90 минути записа единствено Георги Мечечиев, който този мач игра като десен халф. "Смърфовете" поеха инициативата и към края на мача диктуваха действията на терена. Именно две от резервите бяха и главните действащи лица при изравнителния гол. Даксон Да Силва успя да пробие през защитата на украинците и пусна добър пас към Георги Данов, който почти от голлинията не сгреши за 1:1.
Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
определено само колегата earth е наясно с нещата заблудени мишки!На 28-ми ще се плюнчите тука всички ама защо така защо онака...Ще ви гледам с интерес сеира
0
 
 
кирчо оправяй се ,че без теб на вратата сме кръгла нула !
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 11.02.2010 г.
0
 
 
Аз без да съм гледал мача на живо не мога да коментирам нищо. Тези , които критикуват сигурно са гледали мача през някой от сателитите на НАСА. Как може толкова глупости да се изсипят по адрес на отбора бе хора???
0
 
 
На втора страница съм писал един доста дълъг пост, дано повече хора от нашите го прочетат!Имаме 15 нови играчи!Ти за 2-3 контроли имената не можеш да им научиш, та камо ли да обиграеш цял отбор от 26 футболисти.Ако има такъв човек, то той е някакъв феномен!Има още 3 контролки, които ще избистрят главата на Шенсой за стартовия състав срещу ЦСКА!Аз съм сигурен, че човека вече си има мнение за всеки един от футболистите и дори може би е готов с тези, на които ще гласува доверие понеже наблюдава играчите ни не само в контролите, ами и на тренировките!Дайте си малко кураж де! Аз направо се чудя на песимизма на някои момчета.
на 10.02.2010 г.
0
 
 
Определено не гледаш реално на нещата. Какъв реален поглед имаш върху отбора?! Само по резултатите от контролите ли? Как може един резултата да е показателен от мач в който са направени 10 смени примерно?! Айде да не си говорим глупости, никой не е говорил, че ще почнем да бием наред, 10 победи са ужасно много, с толкова може и в зона уефа да влезем :) Бием си преките конкурентни, още няколко утрепани отбора от средата на таблицата и на Лаута срещу "грандовете" каквото сабя покаже. Не играем в английското първенство. Хубаво депресия и песимизъм ама прекаляваш.
0
 
 
хубаво е че се успокоявате! мъча се и аз но няма как след като погледна реално. в пета контрола вече нямаме избистрен състав а до първия кръг има точно 16 дни! малко повече от 2 седмици! ами да питам анализаторите тук,кога този нов отбор ще се сработи и кога ще започнат контролите с избистрянето на отбора след като ни остават едва 2 контроли в анталия и една с брестник която едва ли ще е подготвителна а просто ще е за представяне на отбора! хубаво е че се надъхвате,хубаво е че се успокоявате но реалността е друга! колко от вас си мислят че след 16 дни ще излезем и ще почнем да бием наред а???? само след 16 дни! а на нас ще ни трябват 10 победи или 6 победи и 4-5 равни за да си гарантираме оставането! мисля че вече беше време състава да е ясен и да бие или поне да бележи голове! статистиката до сега е 5 контроли 4 гола за нас и 3 гола за другите! и като се сетя срещу кой сме играли.....? дано не съм прав но не е на добре!
0
 
 
Миризливите папагалчета защо висят в нашите теми ми е много интересно??? Може би защото няма теми за Ботяф вече... Еми кво да прайш хайванчета...
на 10.02.2010 г.
0
 
 
Колко от хората тук са гледали мача, че да коментират играта и тактиката. Каква тактика и стратегия искаш на втората контрола на един чисто нов отбор. Айде аман от Интернет тренери и стратези. Гледайте си фенството, как можем да помагаме по трибуните и това е. Нещата вървят напред, има нови футболисти много по-добри от предишните, на стадиона кипи работа да се опарви цялата сграда, има нови екипи, играят се контроли, прави се подготовка - само позитивни работи. Виж какви скапани отбори има в А група. Според мен оставането ни е 100%!
0
 
 
гледам,чета и не вярвам на очите си! че жълтите са най-гнусната измет така е! но като чета постовете на локомотивчетата почвам да си мисля че жълтата кретения е заразна!!!!! не доумявам,как може след подобни срещи да си говорим за няква екипировка!? ква била,дали била "готина" или някви такива идиотщини!? абе момченца,днес нащо локо което се надяваме да остане в А група игра с някви си украинци от 2-ра тяхна дивизия и в последните минути правим 1-1 и вие си говорите за екипировка и обръщате внимание на 11 годишните мъртавци от селата!!!! спрете се и си помислете на къде върви отбора с хубавата екипировка,с голямата селекция и с трагичната игра!? със екипите ли ще останем в групата бе???? колко хора тук коментираха играта,отбора,треньора??? колко хора се изказаха как виждат отбора през сезона и как той ще взима така нужните точки в мачовете за отцеляване??? тука гледам няква тъпа голеяда между вкретенени жълти селяни и малки вързващи се на жълтурите,локомотивчета! спрете се и се замислете за отбора и нека да вземем да мислим за съществените неща а не за,кво казал поредния тъп жълтур!!!!
на 10.02.2010 г.
0
 
 
Това е едва втора контрола, за тактика още не може да се говори. Важното е, че момчетата ще са много добре подготвени физически. Това ни куцаше ужасно много през първия полу-сезон! НАПРЕД ПЛОВДИВ! НАПРЕД ЛОКОМОТИВ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: