Вместо да тренират, петима от Ботев разтрогват в понеделник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
18:28 / 05.02.2010
9970
Вместо на тренировка, каквато рекламира Христолов последните дни, още петима футболисти от Ботев ще разтрогнат договорите си по вина на клуба, съобщиха за Plovdiv24.bg от Асоциацията на българските футболисти. С прилежна документация договорите си ще скъсат Стоян Грънчарски, капитанът Иван Караманов, Димитър Витанов, Венцислав Велинов и Любомир Александров и ще последват други 16, които вече се разделиха по вина на Христолов заради неплатени заплати. На опашката да скъсат с христоловото дружество са още Васил Василев, Алфредо Мапока и Густав Бахойен. Правата на футболистите пред Арбитражния съд ще защитава адвокат Ясна Ставрева, а делото е в понеделник в 10 часа.

Последните дни провалилият се във футболното управление Димитър Христолов се опитва да прокара идеята, че италианците от есента са се върнали в Пловдив и дори вече са получили "договор за управление" на клуба, а от понеделник дори ще почнат тренировки. В отбора обаче до тогава може да няма и 10-ина футболиста, които да се разтъпчат на стадиона, който пък общината уверява, че няма да даде на Христоловия тим.


Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).