Фенове на Ботев пак протестират пред Общината, искат "Колежа" като на снимката

Автор: Стойчо Генов
Коментари (46)
11:51 / 18.09.2022
13602
Феновете на Ботев отново ще протестират пред Община Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Това ще стане на 22 септември от 18,30 часа. Повод за недоволството на "жълто-черните" привърженици е довършването на стадион "Христо Ботев". Протестът им е срещу "мълчанието" от страна на кмета Здравко Димитров, зам.-кмета Пламен Райчев, архитекта на съоръжението Георги Савов и собственикът на фирмата, която извършва строителството - Илиян Филипов.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив:

22.09 - 18:30ч. Община Пловдив

Уважаеми Ботевисти,

месеци наред представителите на феновете се опитват да получат потвърждение за това, че 37 милиона са достатъчни и за цялостното завършване на козирката над четирите трибуни на Колежа. Въпреки това възложител, проектант и изпълнител категорично не желаят да се ангажират с отговор на този въпрос, а на последните срещи част от отговорните лица дори не присъстват.

Очевидно никой от тях не осъзнава, че стадион без изцяло завършена и покрита козирка е неприемлив за цялата "жълто-черна" общност!

Затова нека на 22.09 всички ботевисти, които искат да видят Колежа във вида от проекта, да дойдат пред Община Пловдив в 18:30ч. и да изискат отговор от страна на Здравко Димитров, Пламен Райчев, арх. Георги Савов и Илиян Филипов.

Надяваме се, че въпросните господа ще намерят време и смелост да дойдат пред гражданите на Пловдив и да дадат ясен отговор на въпроса ще има ли цялостно завършена козирка на Колежа!


Виж коментарите (46)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).