Похвално! Вижте в какво бижу Марица превърна залата на спортното училище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:35 / 08.09.2022
1926
Независимо от тежката глобална икономическа обстановка, ръководството на волейболен клуб Марица (Пловдив) успя да зарадва състезателките от школата на "жълто-сините". Преди няколко дни завърши обновяването на волейболната зала към спортното училище "Васил Левски", където целогодишно тренират подрастващите.

След клубния автобус и спортния ресторант, сега спонсорите на Марица съумяха да направят дома на младите таланти удобен и красив за тренировки и мачове.

Обновяването на залата премина през пълен ремонт на покрива, санитарните помещения, съблекални и фитнес. В самата зала бяха монтирани седалки за публика и гости, а стените на залата бяха украсени с множество огромни плакати с избрани снимки от най-зрелищните мигове от успехите на най-малките.

Логата на основните спонсори също намират място по стените на залата, като показват на всички, че те са там и ще продължат да помагат, за да я има Марица.

Ръководството на Марица знае, че най-важното в един клуб е школата и тя трябва да бъде гледана и обичана, защото успехите на Марица започват от любовта на децата към спорта, обявиха от волейболния клуб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).