Много детски усмивки по време на празника "Локомотив - любимецът на Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:15 / 06.09.2022
2182
Днес, 6 септември, за четвърти пореден път се проведе детският празник в Локомотив Пловдив. Събитието бе организирано от фенове на "черно-белите" и бе под мотото "Локомотив - любимецът на Пловдив"!

Ето какво информираха организаторите от групата "The Magic of Plovdiv":

На днешната дата през 1885 г. България става отново единна държава – мечта на родолюбците в края на XIX век! И затова ние - носителите на автентичните български традиции и истински пловдивчани, избрахме този ден, за да направим децата на Пловдив по-щастливи и отпразнуваме заедно Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

За четвърта поредна година съвместно ПФК Локомотив Пловдив и The Magic of Plovdiv организираха това събитие за децата на Пловдив.

Един страхотен ден, изпълнен с детски усмивки и вълнение от срещата със своите футболни идоли, момчетата, които защитиха честта на Пловдив и спечелиха футболната битка в съботната вечер.

Тази година огромна бе и помощта на Фен Клуб Атланта, които откликнаха към поканата да се присъединят. Още едно доказателство, че когато сме заедно, сме по-силни и несломими.

Съединението прави силата!

Честит празник, България! Честит празник, Пловдив!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).