ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо направи 1:1 с Миньор (Пк) в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:44 / 30.01.2010Коментари (50)6831
Локомотив (Пловдив) и Миньор (Перник) завършиха 1:1 в контрола, играна в дупнишкото село Морсалево, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Преди почивката перничани успяха да поведат в резултата след центриране и лошо изчистване, топката попадна у Янкович, който успя да прониже Ставрев за 1:0.

Преди това Дембеле отправи хубав диагонален удар, но не успя да реализира.

След почивката "смърфовете" се разиграха и резонно изравниха резултата. Първо меле в наказателното поле на Миньор, като по чудо не завърши с изравнително попадение. В 63-та минута Чипев успя да намери на добра позиция Ангел Йошев и той с точен удар възстанови равенството.

В края на мача Георги Данов и Йошев направиха фрапантен пропуск, изпускайки да донесат победата на Локо.

Агитката на "черно-белите" пристигна на стадиона едва в края на мача, заради транспортна блокада по пътя, причинена от катастрофа.

Какво сподели преди мача за подготовката на "черно-белите" треньорът на Локо Нанджи Шенсой пред репортер на Plovdiv24.bg, можете да прочетете ТУК!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
пожелавам на ботевисти и локомотивци селед няколко години пак да има дерби в "А" група и да си върнем челните места в "А" грипа и двата пловдивски отбора да са фактор в първенството...успех на пловдивския футбол
0
 
 
17:00 тв.България(сателитния) локо-ботев 5-3! по ретроспорт!
0
 
 
тук си има ТЕМА! моля локомотивците да пишат по темата защото тя е важна за нас! нека жълтите отрепки да се измитат от тази тема или ако пишат да е свързано с нея! тук не е мястото където жълтата сган да излива безграничната си простотия и селяния! имате си голям проблем жълтури! пишете си за него и където трябва! всичко останало е една селска комплексарщина която блика непредизвикано в темите за ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! и аз пиша в темите за ботев но по темите и без да избивам мощно комплекси! няма лошо,но поне изказвайте мнение а не серете из форума! извинявам на модераторите за обидите но на моменти не се издържа! нека не превръщаме форумите в кофи за фекалии!
-1
 
 
МРАЗЯ КОГА НЕЩО ЖЪЛТО СЕ ИЗСЕРЕ ТУК.ВЪН ЖЪЛТАТА ПАПЛАЧ ОТ ПЛОВДИВ.
+1
 
 
Циганите насраха от орките хахаха...Сбирщината мангали се появиха в края на второто полувреме за да се спасят от пердах ХАхАХа
0
 
 
ИМАМЕ ОЩЕ НУЖДА ОТ ОБИГРАВАНЕ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО. А ОТ СЕЛЯНИ АКЪЛ НЕ ИСКАМЕ.ЛОКО ПД Е ОТБОР С ТРАДИЦИИ.
0
 
 
тиа орки бягат повече и от папагалите майна. мнооо са зле
-2
 
 
50 буфера с изкъртени муцуни..орките са си направили луд купон...ха ха ха ха ха
0
 
 
аз мисля че проблема ни е треньора! този треньор не става! той не е човека който ще направи отбор който ще побеждава! страх ме е че когато го сменят може да се окаже късно! отбора няма никва игра! поне не такава каквато ще ни трябва! няма тактика,няма схема! защитниците атакуват повече от нападателите! мисля че шенсой трябва да бъде сменен преди началото! на всичкото отгоре този човек има постоянни пререкания със шефове и ръководители което е достатъчно тревожен факт! независимо от това че подготовката е в началото отбора не показва никаква,кой знае каква положителна промяна освен това че се привличат нови футболисти! дано не съм прав но мискя че шенсой НЕ СТАВА! целта е страшно сериозна а той не е треньора според мен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: