ФК Спартак иска прекратяване концесията на стадион "Тодор Диев"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
10:49 / 23.06.2022
5541
Ръководството на Спартак (Пловдив) иска да бъде прекратена концесията на стадион "Тодор Диев“. Това разкри кметът на града Здравко Димитров по време на днешната сесия на Общински съвет, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Искат да вземат нова концесия. Защото в момента, при така създалата се ситуация, условията не отговарят", каза Зико, без да изтъква повече подробности.

Нашата медия вече информира читателите си, че изграждането на новия стадион "Тодор Диев" ще струва над два пъти по-скъпо от първоначално предвидените инвестиции. Те бяха за около 7,5 млн. лева, а сега се твърди, че за новото съоръжение ще трябват около 20 млн. лева.

Здравко Димитров каза още, че общината планира да помогне финансово и на другия футболен клуб в града - Марица. "Вече проектирахме централна трибуна на стадион "Марица“, с козирка. При първия удобен случай ще дойде време и за тях", лаконичен бе кметът.

Гледайте в прикаченото видео как протече целият дебат относно заема от 44 млн. лева за спортни обекти в града!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).