Марица стартира неуспешно контролите в Словения

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:57 / 23.06.2022
1233
Марица стартира неуспешно контролните мачове по време на подготвителния лагер в Словения. Жълто-сините отстъпиха на сръбския Войводина (Нови Сад) с 0:3 на терена в град Стойнци. Пловдивчани бяха достоен съперник и имаха своите положения в мача, но не успяха да ги реализират.

Чувствително по-класният тим от западната ни съседка имаше контрол в мача и постигна успех с голове на Бастаич в 13-ата, Милошевич в 29-ата от дузпа и Нешкович в 71-ата минути.

Участие в срещата не взеха Мартин Лазов и Айкут Янъков, които не са напълно възстановени, както и вратарят Виктор Петков.

В следващата си контрола маричани ще срещнат румънския УТА (Арад).

Марица игра в състав:

Илия Николов, Димитър Аврамов, Йордан Пейчинов, Мартин Газиев, Илиян Йорданов, Христиан Димитров, Радослав Апостолов, Веселин Марчев, Станислав Маламов, Мариян Тонев, Валери Домовчийски (Петър Начев, Васил Янин, Сали Садъков, Дъглас Иваноф, Стефан Попов, Георги Иванов, Симеон Вешев, Станимир Димитров, Милен Танчев, Теодор Фърков, Петър Атанасов).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).