Нова настилка на едно от първите футболни игрища в Стамболийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:34 / 10.06.2022
2195
Едно от първите футболни иггрища в Стамболийски, което се намира на улица "Васил Левски", е вече с нова настилка.

Ето какво съобщи по този повод кметът Георги Мараджиев в страницата си във Фейсбук:

Обещах до два месеца това игрище да е с трева! По молба на родители. Ето го вече готово! Ще трябва още един ден, за да изсъхне настилката и от утре, за първия ден от Празника на Стамболийски, ще бъде отворено. Такива игрища, но с по-големи размери ще има и в четирите села.

Когато виждам уважението и доверието в очите на хората, никой и нищо не е в състояние да спре стремежа ми към все по-нови идеи и проекти, които в началото бяха мечти! Но, ето че вече седем години мечтите се сбъдват, а тези сбъднати мечти ще ни направят щастливи не само нас, а и нашите поколения!

Пътища, улици, надлез, паркове, ново читалище, поликлиника, нови централни части, лятно кино, физкултурен салон, детски градини и още много бъдещи проекти! Това ще остане и след много години! И следващият мандат продължаваме с неочаквани проекти, защото наесен ще има нова джипка! И винаги ще го казвам: Добре, че джипката на г-н Борисов мина и през нашата община! Всичко, което строим и ремонтираме за милиони, е факт точно със средствата от правителството на ГЕРБ! И, ако Ви звънят непознати номера, не вдигайте! Киро търси министри!"


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).