ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Томаш: Целта е да се борим с първите! Ясно е, че трябва да привлечем нови футболисти
Автор: Стойчо Генов 22:25 / 13.05.2022Коментари (13)4808
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сякаш прие спокойно поражението на своя тим с 0:1 срещу Берое. Наставникът, който все още нямча победа начело на черно-белите, отново отбеляза, че му трябват нови попълнения.

Ето какво каза Томаш след края на двубоя в Стара Загора:

Мач, в който залогът беше голям за двата отбора. Аз не мога да не бъда доволен от старанието на моите футболисти. Просто липса на малшанс. Скамейката ни е къса. Не искам да се оправдавам с отсъствието на Димитър Илиев, с факта, че преди мача се контузи Йосип Томашевич или с това, че още в първите секунди контузиха Умарбаев.

Виждам желание от момчетата. Мисля, че днес мачът беше равностоен. Създадохме ситуации и трябваше да отбележим гол. Мачът беше такъв, че който отбележеше първи, щеше да победи.

Целта е да изградим отбор, който да се бори с първите. Отбор, който да радва публиката в Пловдив и лека-полека да знае какво прави на терена.

Ясно е, че ще трябва да привлечем нови футболисти. В крайна сметка, каквото има на пазара ... ще видим.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всичко му изглежда много ясно... За нас ясното е , че този треньор пое отбора на 7 мо място с 2т преднина пред следващите. А сега е ясно, че сме далеч от това място на 4-5 точки след 7мия. И още с по голямата част от тези футболисти преди година станаха 2ри в БГ...но не с този треньор! Какво е влиянието на треньора паказа Мъри Стоилов - пое отбор на 9 то място и след няколко месеца е 3 ти с купа на БГ!
0
 
 
То може да му е ясно, ама шефовете ако не отпуснат пари. Отделно от това, отборът има ДЮШ - пускайте младите момчета да играят! За какво тренират?
+1
 
 
Томаш пълен нещастник от теб само стоики и чалъми от къде го вадиш това самочувствие сигурно от опита които натрупа с Етър такъв хубав отбор ги прати в втора лига бъди благодарен че сезона свърши и ще изкараш лятото в отбор които не заслужаваш Не те ли е срам от феновете по трибуните та дрънкаш само глупости искал селекция та да провалиш и следващия сезон какъвто футболист беше такъв и тренер си Селски нещастник със самочувствие без покритие гарантирам ти че Пловдив ще ти се види черен много скоро
0
 
 
Томаш гледай напред.За този сезон толкова .Само Локо пд .
0
 
 
Меси,Роналдо и Иврахимович са свободни! И да не сте посмели да изгоните Марселчо-такъв некадърник скоро няма да може да гледаме! И "футболиста на България",известния дузпаджия-и той да не го барате!А,върнете пастаджията- и той свободен, здраво черно тото ще стане!А ако искате някой пое-втин-картотекирайте стикс,чичо дельо,джако -те са големи спецове!Макар,че всички знаем,че е само един прост мангал,пишеш под различни имена!Съде Локу,съде Лига Европа,съде Хъмпи! А ако ша се борите-що не почнете с Станка Златева? Иначе-по панаирите на циганските борби наистина голям джумбиш става!
0
 
 
Бегай си в дупката, смешник! Тези същите футболисти разплакваха Лудогорец като гости 3 пътинпоред преди 2-3 години! Тренер трябва победител, с не стойкаджия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: