ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Каква размяна на голове! Осем попадения в Кърджали и Локомотив отново без победа
Автор: Стойчо Генов 19:26 / 07.05.2022Коментари (19)7144
Локомотив (Пловдив) продължи колебливото си представяне в плейофите за 7-ото място в Първа лига. Черно-белите губеха от Арда с 1:4 четвърт час преди края, но стигнаха до 4:4 в двубой от 30-ия кръг, който се игра на стадиона в Кърджали.

Димитър Илиев (6), Венсан Марсел (76), Ивайло Димитров (85) и Милош Петрович (88) отбелязаха за пловдивчани, а Тонислав Йорданов (3-дузпа), Лъчезар Котев (64), Иван Тилев (67) и Иван Коконов (73) бяха точни за домакините.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Томаш поне прекъснаха ужасната си серия от 5 поредни поражения като гости. Наставникът обаче се размина с усеха в четвърти пореден мач, откакто пое тима.

Локомотив вече е с актив от 37 точки, а Арда е на последното място с 32.

Двубоят започна доста динамично и Арда спечели дузпа още при първото си влизане в противниковото наказателно поле. Ел Мами Тетах потърси контакт с Райън Бидунга и успя да убеди рефера Волен Чинков да посочи бялата точка. Тонислав Йорданов изпълни точно в десния ъгъл на Лукас Рейдър за 1:0. 

Само 4 минути по-късно Локомотив изравни. Витанов изведе Преслав Боруков в удобна позиция в наказателното поле. Нападателят шутира, при което топката срещна тялото на Мартин Луков, а след това рикошира в гредата. Тя обаче се върна право към Димитър Илиев и той направи успешна добавка за 1:1. Това бе гол №12 на капитана от началото на сезона.

В 39-ата минута Иван Коконов прати топката в мрежата след пас на Тетах. Голът обаче бе отменен заради засада на мавританеца, което бе потвърдено и от VAR.

Секунди преди края на първото полувреме Бирсент Карагарен пробва фалцов шут с десния крак от границата на наказателното поле. Вратарят на домакините Мартин Луков само изгледа топката, която се удари в лявата греда.

В 60-ата минута гредата помогна и на Локомотив след удар на Христо Иванов.

Последва познат срив за черно-белите, които допуснаха 3 бързи гола в рамките на 9 минути. Същата ситуация се случи и на 18 март отново в Кърджали, когато Локо допусна 3 попадения за 9 минути, а тогава мачът завърши 5:1.

В 64-ата минута Арда отново поведе. Желев проби отдясно и подаде към Котев, който с шут от около 20-ина метра и с помощта на рикошет вкара за 2:1.

Три минути след това Йорданов асистира на Иван Тилев за 3:1. В 73-ата минута Йосип Томашевич загуби елементарно топката на тъчлинията от Милен Желев. Той центрира към Иван Коконов и нападателят покачи на 4:1.

От този момент до края на мача нещата се обърнаха на 180 градуса и Локомотив освен, че успя да навакса изоставането, дори пропусна изгодни ситуации, за да стигне до крайния успех.

Влезлите като резерви Венсан Марсел (76) и Ивайло Димитров (85) се разписаха по веднъж, а последния гол в мача отбеляза Милош Петрович в 88-ата минута.

Локо игра в състав:

Лукас Рейдър, Йосип ТомашевичРайън Бидунга, Кристиан Гомис, Милош Петрович, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев, Александър ВасилевБирсент КарагаренДимитър ИлиевПреслав Боруков.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Пълна пародия,жалка циганска простотия,отново натъкмени резултати,цигано-турски резил! А 2-3 тъпака отново се правят на неразбрали и пишат поезия! Уредили ритнитопковеца на Българи яда вкара гол, също и оня несретник-Марселчо-дето не може да уцели топката и той-голмайстор!Гнусно,гнесно,гнусно-та и миризливо!
+2
 
 
Тотомотив Пловдив до 73мин.вървеше към повторение на онова 5:1 пак в Кърджали ,но този път проявиха характер и обърнаха тотото :)
-2
 
 
Хубав мач но безсмислен и то равен.Вижда се ,че след излизането на Митко всичко си тръгна.Не мога да ги разбера защо не играят.Не искат седмото място добре нека пуска Томаш младите .
+2
 
 
Благодаря на Локуту,че ми помогнаха да закрепя бюджета за месеца!
-2
 
 
Браво на Томаш. Вижда ,че Димитър Илиев симулира и заради него отбора губи и го изкара. Резултата се видя. Локомотив заигра футбол и само късмета спаси Арда. Димитр Илиев, предаде и Тунчев. Само ,че Тунчев нямаше топки да го изкара
0
 
 
Какви са постиженията на Томаш,че толкова го хвалят.Много по-слабо от Тунчев.Не може да нареди състава и е пълен хаос
+2
 
 
Арда така явно клекна,ама като са некадърници да реализират,ех мангали черни за никакъв ху* не ставате,духайте мощно под вода.
+1
 
 
Новите собственици започнаха тотото...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: