ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вижте пропуска на века! Локо с втора поредна грешна стъпка в борбата за бараж
Автор: Стойчо Генов 17:16 / 21.04.2022Коментари (46)9562
Локомотив Пловдив направи втора поредна грешна стъпка на своя стадион в борбата за участие на бараж за Европа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Вицешампионите завършиха 1:1 срещу Берое на "Лаута" във втория мач на Александър Томаш начело на тима.

Димитър Илиев (45+3. дузпа) се разписа за черно-белите, но в добавеното време направи фатален пропуск от бялата точка. Стив Фуртадо (26) бе точен за гостите.

Така "смърфовете" останаха на седмото място във временното класиране с актив от 36 точки, колкото има и Берое.

В 11-ата минута Бирсент Карагарен бе изведен в чиста позиция и нахлу отдясно в наказателното поле. След това обаче вместо да шутира, избра да пусне пас назад. Топката все пак стигна до Димитър Илиев, който бе препънат в наказателното поле от Енчев, но реферът Ивайло Стоянов - Сватбата прецени, че няма дузпа.

Четвърт час по-късно Берое откри резултата. Атаката тръгна от Фал, който подаде към Тунгара. Последва подаване към Фуртадо и той с едно докосване преодоля Илко Пиргов за 0:1.

Малко след това зрителите на "Лаута" станаха свидетели на шокиращ пропуск на века. Димитър Илиев изведе Александър Василев сам срещу вратаря Ганев. Халфът го преодоля и след това пусна по земя към Венсан Марсел. Французинът бе абсолютно сам един метър пред голлинията, замахна с десния крак, но не уцели топката.

Секунди преди почивката Бирсент Карагерен подаде на Димитър Илиев, който стреля от 6-7 метра. Топката се спря в ръката на Мирослав Енчев, която бе в неестествено положение. След дълго преглеждане на ситуацията с ВАР Ивайло Стоянов отсъди дузпа. Тя бе реализирана от Димитър Илиев за 1:1. Това бе 11-ото попадение за капитана от началото на сезона.

След почивката Локомотив продължи да атакува и да изпуска добри ситуации за отбелязване на гол.

Драмата настъпи в добавеното време, когато след изстрел на Лукас Салинас топката се удари в ръката на Мирослав Енчев. Положението бе дълго разглеждано от ВАР и отново Ивайло Стоянов бе привикан сам да види ситуацията. Той отсъди дузпа и вдигна втори жълт картон на бранителя на Берое. Димитър Илиев обаче не успя да реализира наказателния удар, шутирайки леко в центъра на вратата.

Капитанът на Локомотив пропусна от 11-те метра за 5-и път през последните 12 месеца, показа справка на Plovdiv24.bg. За последно това се бе случило на 5 март в дербито срещу Ботев в "Коматево" при резултат 0:0.

Локо игра в състав:

Илко ПирговЙосип ТомашевичРайън Бидунга, Кристиан Гомис, Милош Петрович, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (89- Емил Янчев), Александър Василев (67- Преслав Боруков), Бирсент Карагарен (80- Ивайло Димитров), Венсан Марсел (46- Лукас Салинас), Димитър Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Индианци, как не разбрахте, че след Петата и Шест на Нула, нищо вече не ни интересува в тази мизерна ефбетлигичка. Ходим си на мачове, ей така за кеф и да се бъзикаме и гъбаркаме с вас. С Шест на Нула и една Пета, ви погребахме живи във вечността...
+1
 
 
Вярно ли е,че след мача от Цирк " Дьо Солей", Цирка Балкански и още 2-3 цирка са отправили запитване за тоя некадърник, че им трябвало смешници в трупата и искали да го наемат, та да показва как от 1 метър сам не може да учели топката? Ако му сложат един червен нос и розова перука -ще е много сладък! По-добре един бидон с кисело зеле да бяхте купили вместо тоя некадърник и да бяхте го сложили в наказателното поле,та топката да се удари в бидона и да влезе... А вече-като има дузпа-да отива да я бие Стикса-стига сте се излагали с тоя "футболист на годината"----Леле, колко е жалко да си мангал.....
+3
 
 
Това е за рубриката “Ако не беше заснето на камера, нямаше да повярвате.”
-1
 
 
Индианци, как не разбрахте, че след Петата и Шест на Нула, нищо вече не ни интересува в тази мизерна ефбетлигичка. Ходим си на мачове, ей така за кеф и да се бъзикаме и гъбаркаме с вас. С Шест на Нула и една Пета, ви погребахме живи във вечността
-4
 
 
Дреме им на буферите... Нали на изпраскаха шест пъти... Че и пета
-1
 
 
Индианци, как не разбрахте, че след Петата и Шест на Нула, нищо вече не ни интересува в тази мизерна ефбетлигичка. Ходим си на мачове, ей така за кеф и да се бъзикаме и гъбаркаме с вас. С Шест на Нула и една Пета, ви погребахме живи във вечността.
0
 
 
Тя топката му подскочи преди удара точно какво да направи ... пропуска на века глупости
0
 
 
Грешка допуснахме но не може от десет положения да вкараш едно.Марсел пропусна 200% положение но и това става .Митко пак пропусна .Само Локопд.
+10
 
 
Защо изобщо ни занимавате с отбора на столюпеново, никой не се интересува от тях.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: