ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Започнах да набивам канчето на треньорите! Мои набори ми целуваха ръка на улицата!
Автор: Стойчо Генов 12:08 / 11.04.2022Коментари (17)6120
© Plovdiv24.bg
Бившият собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори днес почти един час на пресконференция в столичния "Пресклуб България". Бизнесменът засегна и темата за Мартин Камбуров, разкри колко пари е инвестирал за 6-те години управление на Локомотив, а освен това каза какъв съвет е дал на новите собственици.

Ето още от изказването на Крушарски пред представителите на медиите:

Мартин е професионалист. Той играе за пари. Емблемата Локомотив обаче е нещо друго. Това е марка, за която се играе без пари. За нея се дават пари.

Най-голямото удоволствие за мен е, че мои набори ме срещат на улицата и ми целуват ръката. Казват ми: Благодаря ти, че заради теб изживяхме това.

За 6 години начело на Локомотив съм дал 17 милиона лева. Сега в момента Локомотив може да се издържа с около 3 млн. лева на година – без да продава нищо и без да участва в Европа. Иначе за мен "печалбата“ е минус 17. Аз си тръгвам на загуба. Това е скъпо удоволствие. Няма такъв, който да каже, че е спечелил от футбола.

Без държавна политика футбол не става. И спортът като цяло също не става.

В началото мислеха, че съм луд, който дрънка глупости как щял да печели купи. Но видяхте какво стана. Пускаха се партенки, че Локомотив играе черно тото, че Крушарски продавал това-онова... Боже мой!

Ако ти постоянно купуваш скъпа стока от пазара "Кирков“, нищо няма да направиш. Три години слушах как нищо читаво не може да излезе от школата на Локомотив. По един да влезе в мъжкия отбор, пак е добре. Сега имаме такива момчета. Но трябва да се направи база, за да имат къде да тренират. Как Мартин Паскалев се наложи в Локомотив? Как в мъжкия отбор дойде този малкият - Иван Сулев?

Започнах да набивам канчето на треньорите и да им налагам да пускат млади момчета. Сега го казах и на новите собственици. Няма смисъл да държиш на резервната скамейка скъпи чужденци с по 5-6 хиляди лева заплата.

Румен Руйчев остава в борда и ще ръководи, докато предаде наследството. Аз не мога да му гарантирам бъдещето в Локомотив.

Вчера изпратих в Бразилия на едно момче фланелка на Локомотив. Той живее в един град с 1 млн. жители. Представяте ли си каква реклама това момче ще направи на клуба?
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Крушарски велик си .Гледай папагалите как те мразят след пета и шестица.Така ще бъде вечно но ти си идол за Локомотив .Успех в борбата за Бфс.
+1
 
 
Лихвите ,които завеща от 500000 кой ще плаща,
+2
 
 
И кои са тия нови собственици? Имат ли си имена? С какво се занимават? Значи цялата фатка е било да строи той стадиона за да лапа.Иначе казва, че е дал 17 милиона, но не казва колко е взел от телевизионни права, трансфери, билети, участие в ЕКТ и т.н. Егати и селския тарикат.
+2
 
 
Черния кладенец,кво му се кланя на ходжата ,да не го моли за уй.
+3
 
 
Тия 17 милиона да не си ги изкара от собствения джоб бе, пиянде комсомолско? Я кажи как спечели обществената поръчка за 41 милиона без нито един друг конкурент, как снасяше рестото заради Бойко и вече като го няма Бойко и теб те няма от футбола, смешник. И малките деца вече знаят схемата на Бойко с парашутистите, спуснати над големите отбори с публика за да ги държи изкъсо, а в същото време да ги издържа с рестото от "спечелени" обществени поръчки! И ние бяхме така с оня измисления бизнесмен от Раковски, говедата със Спас Русев и чорбарите с Ганчев. 17 милиона лева даде, ама от нашите пари, смешник!
-3
 
 
На индианците дълговете колко са 59, 60 милиона?? Байонзи и цингаревич ще плащат те са мангизлии :)))
+3
 
 
Не се оплаквай, дърти комунисте, даже си каширал някое друго милионче- само от скалъпения от Боко конкурс през 2019 год прилапа над 20 милиона лева- цената от 22 милиона при предишната поръчка скочи за теб на 42 милиона- ама с държавни пари е лесно, хайде давай сега от теб, аааа не ще хитреца червен!
+1
 
 
Поне ги изпра тези 17 милиона,кво ревеш дърта гювендия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: