ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Крушарски приключи с Локомотив! Клубът има нови собственици!
Автор: Стойчо Генов 21:54 / 08.04.2022Коментари (8)16205
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се оттегля от клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бизнесменът обяви това веднага след края на мача с ЦСКА-София, който черно-белите спечелиха с 2:0 на "Лаута".

Ето какво заяви Крушарски пред журналистите на тръгване от стадиона:

Локомотив е влак без спирачки, просто трябва някой да го побутне. Доволен съм, че тази вечер завърши така. Започнах в Локомотив с победа и си тръгвам с вдигнато чело с победа. Доведох хора с възможности да помагат и да продължават моите дела. Аз трябва да си гоня моите задачи, защото съм сам в бизнеса. Ще продължавам да съм тук, а и ще опитам да направя нещо за българския футбол.

Бях взел това решение още през месец май миналата година, но не бях подсигурил нещата. Просто досега се договаряхме с моите партньори, които ще продължат каузата. Няма нищо страшно. Няма да затворим стадиона. Това, което направихме, ще продължи да се прави.

Дано от Общината да се замислят за такива като мен, които си харчат парите, защото не са извадили един лев за нас. Дори и ток и вода, всичко си плащаме ние на общинския стадион. В базата вложих доста средства, но не се получиха нещата. Да се надяваме, че ще постигнем това, което целяхме.

Аз никога не се разочаровам от своите действия. Аз съм виновен за това да се вземат три купи. Това остава у мен радост и тръпка. Сега трябва да създаваме наши кадри, това е препоръката ми към новото ръководство, защото тези отвън идват за парите, а не за емблемата. От догодина ще видите на терена много млади момчета. Като се направи базата, ще стане още по-добре.

Ние с партньорите говорим по темата за треньорския пост. Ще изберем най-доброто за Локомотив. Няма да имам участие, оставам фен на Локомотив. Новите хора са финансова група. Имат идеи и възможности, просто трябва да ги реализират. Аз само ще им помагам.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Айде бай Крюшо,време ти беше да си биеш шута в дивия.ДЮШ завърши ,стадиона пусна в действие много неща направи ,за себе си,набутай мангалите в калта ,те и друго не заслужават,смешно отборче.Един стадион е можете да напълните ,а претенциите големи,за снощния мач е без коментар от всякъде вони на тото ,дузпа да имаше Митято талибана да я изпълни ,на това се вика мач ,
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 09.04.2022 г.
-1
 
 
Крушарски приключи с парите, нали ви казах..
0
 
 
Крушарски благодарим ти за всичко и все пак мисля ,че няма ей така да напуснеш Локомотив.
0
 
 
Крушарски не знам защо реши да напуснеш Локо пд но ти даде всичко на този клуб.Локо пд винаги ще бъде в твоето сърце.Говори се за ТИМ но всичко засега е хипотеза.
0
 
 
Поклон пред най-успешният , футболен президент в историята на пловдивския футбол! Беше комик, често дрънкаше простотии, но донесе 3 купи и сребро във витрината на Локомотив Пловдив, незабравими , Европейски мачове , множество победи над всички прехвалени отбори у нас, победа в най-важният финал-дерби в историята и 6-0!Да е жив и здрав Христо Крушарски!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: