ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев: Безобразен съдия и скандален гол! Пускаме жалба!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:37 / 07.04.2022Коментари (2)4958
©
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) загуби с 0:1 от Марек (Дупница). Срещата от 30-ия кръг на Втора лига се игра на митичния стадион "Бончук" в Дупница.

Сблъсъкът между двата тима бе тотално помрачен от няколко странични фактора. На първо място бе безобразното съдийство на главния съдия Стефан Гурков от Сливен, който ощети многократно жълто-черните, оплакаха се от ПФК Ботев.

Теренът на един от най-легендарните стадиони в България също бе в тежко състояние. Това помогна на домакините, тъй като двубоят се превърна в битка, а "червените" се приспособиха далеч по-добре към неравния терен.

Мачът стартира във вихрено темпо. Още в 3-ата минута Монир Ал Бадарин пусна отличен извеждащ пас към Момо Туре, който преодоля вратаря и остана на празна врата, но кълбото отскочи от неравния терен и нападателят стреля неточно.

Секунди по-късно след центриране отдясно Георги Божилов стреля с глава, а ударът му се отклони от напречната греда. При последвалия корнер топката бе насочена директно към вратата и се спря в страничния стълб.

В 17-ата минута Стефан Гурков вбеси гостите, отсъждайки несъществуващ фаул на вратаря Християн Славков далеч от неговата врата, а за капак реферът показа и жълт картон на стража.

Така се стигна до 30-ата минута, в която Петър Вуцов отне чисто топката от противников състезател, а главният съдия отсъди несъществуващ фаул в центъра на терена. Последваха бурни протести от страна на "канарчетата", които не бяха уважени от рефера.

Последва директно изпълнение от нарушението, което бе в половината на Марек. Вратарят на "жълто-черните" Християн Славков се намеси много неубедително и изпусна кълбото, което влетя във вратата за 1:0. Малко по-късно брутално влизане в краката на Станислав Работов бе подминато от съдията, който не показа жълт картон на играча на Марек.

Второто полувреме стартира по идентичен начин и след само 120 секунди игра домакините получиха крайно спорна дузпа. Топката бе центрирана отдясно, Мартин Христов изби с коляно и топката се допря до ръката му, след което излезе в корнер.

Главният съдия Стефан Гурков не се поколеба и посочи бялата точка, но изпълнението на дузпа бе спасено от Християн Славков. Безсилието на съдията взе връх в 51-ата минута, когато Гурков показа жълт картон на треньора на вратарите на Ботев, въпреки че критиките по негов адрес летяха неспирно и от двете скамейки, се казва още в официалната позиция на "жълто-черния" клуб.

В следващите минути домакините контролираха случващото се на терена, а Стефан Гурков на няколко пъти ощети "канарчетата" с неотсъдени корнери, нарушения и тъчове в полза на гостуващия отбор. В 70-ата минута Пламен Цончев се измъкна от отбраната, но не успя да преодолее вратаря.

В 89-ата минута Иван Василев пропусна златен шанс, след като на няколко метра от вратата отправи слаб удар. В добавеното 5-минутно продължение футбол не се игра, като освен извършените две смени, червеният картон на Петър Вуцов, играч на домакините получаваше медицинска помощ и вратарят на "червените" получи картон за бавене на времето.

Това обаче не попречи на главния съдия да свири края на мача точно в петата минута на продължението. След края на срещата отборът на Ботев пожела да подаде жалба срещу съдийството на главния съдия, потвърдиха от клуба.
Още по темата: общо новини по темата: 175
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
13.04.2024
01.04.2024
30.03.2024
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Индианците като падат, все някой друг им е виновен. Я съдията, я слънцето, я вятъра, я Бфсто, я лошия терен, я мъглата, я топката им крива. Все оправдания и сополи. А реално са най-подпирания от съдиите отбор. С гол от засада взеха точка на Лаута, със съдийска помощ на Кабака взеха и мача в Коматево. Цял живот подпирани от съдиите, а все се оплакват. Крадеца вика дръжте крадеца.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: