ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Безобразно! Пропадането на Локо продължава! Време е за промени!
Автор: Стойчо Генов 17:09 / 03.04.2022Коментари (28)7118
© ПФК Локо Пд
Локомотив Пловдив продължи безобразната игра и пропадането си в шампионата. Вицешампионите бяха разгромени от ЦСКА 1948 с 0:4 в мач от 25-ия кръг на Първа лига, който се проведе на стадиона в Бистрица. Александър Колев (47), Мартин Тошев (57) и Галин Иванов (62, 70) отбелязаха за домакините.

Почти цял мач черно-белите бяха в намален състав заради изгонването на Преслав Боруков още в 5-ата минута. Това бе пето поражение от последните 6 мача за пловдивчани (включително и контролата срещу Ботев Враца).

Въпреки слабата игра и безидейна игра Локомотив запази 8-ото място във временното класиране с актив от 31 точки.

Срещата стартира много неприятно за гостите, след като в 5-ата минута Преслав Боруков извърши груб, но не и умишлен фаул срещу Лазар Марин. Реферът Ивелин Занев първо вдигна жълт картон на нападателя, но след като сам изгледа ситуацията с VAR, промени решението си и изгони Боруков.

Това бе трети червен картон за футболист на Локомотив в трети пореден двубой и общо четвърти за отбора през 2022 година.

Само две минути след почивката ЦСКА 1948 откри резултата. Русев центрира в наказателното поле, където Александър Колев не успя да играе добре с глава. Последва удар на Лазар Марин, който бе отразен от Илко Пиргов. Топката обаче отново попадна в Марин, който пусна пас към Александър Колев и той на празна врата вкара за 1:0.

Десет минути по-късно домакините решиха двубоя с втори гол. Ивайло Чочев изпълни фаул и с прехвърлящ пас намери Мартин Тошев сам в наказателното поле. Нападателят бе изпуснат от двама бранители на Локо и вкара с удар с глава, а вратарят Илко Пиргов по традиция не мръдна да пресича центрирането.

В 62-ата минута Галин Иванов напредна фронтално срещу вратата и с шут с левия крак от близо 25 метра свари неподготвен Илко Пиргов за 3:0.

В 70-ата минута Кристиан Гомис загуби елементарно топката пред наказателното поле и Галин Иванов повтори упражнението с топовен шут от дистанция да отбележи гол - 4:0.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Йосип Томашевич, Мартин Паскалев, Кристиан Гомис, Милош Петрович, Петър Витанов, Емил Янчев (46- Парвиз Умарбаев), Венсан Марсел (74- Александър Василев), Бирсент Карагарен (89- Христо Иванов), Димитър Илиев (89- Ивайло Димитров), Преслав Боруков.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Какво става? Явно има сериозен проблем.
на 03.04.2022 г.
-1
 
 
Бах мааму, добре че се излагаме и ние от време на време, да си припомним колко комплексирани са циганите с петата и шестте шпека в дивия. Наздраве!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 03.04.2022 г.
+2
 
 
а е тоя селски Бурук що го зехме , кви са тия Паскалев ,Янчев . целия отбор е пълен леш вече ше ни викат Локо 9 шпека
-1
 
 
Това което правите е срам за Локо пд .Как един отбор взел вицешампонска титла бе унищожен за пет мача .Всички сте за резервната скамейка.Тунчев си подаде оставката заради вас.Ще ви видим другия мач с чорбата за Б група ли се запътвате.Ако биете да Тунчев е виновен досега ,но паднете ли всички до един вън от Локо пд.
+3
 
 
Бруновата инерция работи за мангалите по-дълго от очакваното,но всичко си дойде на мястото! Играта свърши,а те са си същите мърши!
+5
 
 
Къде сте бе мишки,шават ли шават ли общо девет шпека ,а рязани бургии
+6
 
 
Каквото и да се случи, ние ще играем в Европа ! Крюшо ни го обеща !!!
+8
 
 
До сега ядохте Кърджалииски бахури от днес Софийски ,общо 9 бахура,яжте има место за още да ви шават години занапред, всичко се връща помияри нещастни,духайте го мощно,педалчетата къде се крият ще мине ден два и ще изпълзят като мишки,за сега да дъвчат бахурите ,че ще се задавят .
+5
 
 
Ще се сетиш Стойчо,ще се сетиш!Ако беше обърнал внимание на проблемите на любимото ти циганско локо,вместо да ехидничиш и открито да ругаеш по великия Ботев,нямаше да стигнете до тук!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: