ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петлешков отново обеща сделка за Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:47 / 08.12.2009Коментари (31)6313
© Plovdiv24.bg
Тази вечер се състоя заплануваната среща между феновете на Локо и изпълнителният директор Иван Петлешков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според фенове, присъствали на срещата, по-скоро са се повторили ясни вече неща. Иван Петлешков за пореден път е гарантирал пред привържениците, че се работи усилено по евентуална сделка за продажбата на отбора. Отново не бе назовано името на новия собственик, като се очаква всичко да се изясни в положителна или отрицателна за сделката посока на 21 декември.

В случай, че сделката не стане факт, отборът по всяка вероятност ще се радели със скъпоплатените чужденци, като единственото ясно към момента е преминаването на Даксон в Черноморец. Ще се разчита на млади собствени кадри, както и на свободни агенти, за което пък призна още миналата седмица треньорът Стефан Генов.

Още по темата: общо новини по темата: 32
12.03.2010
27.02.2010
08.02.2010
03.02.2010
24.01.2010
23.01.2010
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ейййй колко много се държи на българското на Лаута. При фенове преобладаващо цигани и собственик турчин изведнъж на буферите им се прищя български собственик и това е похвално. Желая ви най-сърдечно най-накрая след близо 75 годишно съществуване най-накрая във въшия отбор да има и нещо българско.
Цъкам минуси на буферите :)
на 09.12.2009 г.
-1
 
 
Чичо Левент пак ще купува наш'то локо.
0
 
 
На този етап може само да гадаем кой е човека с когото ханъмката преговаря за акциите си! Не се знае дали е мъж, или пък жена! Петлешков само каза, че бизнесът на човека бил в чужбина! Така че, няма как да е Петя Славова, Ирена, Васил Божков или Ковачки!На този етап може само да си приказваме празни приказки.Ще изчакаме една седмица и всичко ще се изясни. Не вярвам Галя да блъфира...от километри се вижда, че изпитва затруднения да издържа клуба и гледа да се отърве от него! В най-лошия случай, ще ни вземат италианците и ще си пренесат отбора на "Лаута" както стана с Ботев! При всички случаи Галя ще гледа да се махне - нито има пари за футбол, нито й се занимава!
0
 
 
аз предлагам да ходим да псуваме говедата днес играят с брестник
0
 
 
спокойно папагали несе притеснявайте за нас .....който е бил на срещата разбра за какво става въпрос;)
0
 
 
А тая новата дет иска да ви купи ще ви земи при едно условие и то е Галя Топалова е да си изплати всички задължение/не виждам как,щот и Даксон няма да помогне/ ... Успех на Ботев и Локо!
0
 
 
Шави, Балъкът ще чака 21 декември и после ще хапне Даксон без пари и го взема в Бургас! Така, че историята се повтаря. Не се заблуждавай! С кюстендилската лицензия за А група историята ви е доста пикантна, признавам го.
0
 
 
На пръв поглед изглежда, че Галка повтаря номерата на вечния Христол ага. Но има и няколко съществени разлики. На първо място това е клуба, който е много по стойностен - не само като отбор, публика и история, но и като конвертируеми играчи и възможност за инвестиция. Друга съществена разлика е, че към Локомотив проявяват интерес РЕАЛНИ купувачи и инвеститори. Нямам нищо против италианските веселяци, новите ви идоли. Те ви накараха да изживете едно отдавна забравено от вас чувство - победа над Локомотив - случайна наистина, но все пак победа. Но замислете се все пак! Тези момчета, макар и без някакви особени футбулни достойнства са сключили договори за по 4-5 хиляди евро с Христол бей. Нали се сещате, че като продължава да не им ги плаща, те ще са следващите, които ще осъдят ботев, всеки от тях за по 20- 30 евро. Това предполагам, че няма да направи ботев по-продаваем. Не злорадствам, не желая злото на ботев, но и честно казано не ме интересува особено съдбата на този отбор. Сигурен съм, че Локомотив още има шанс да се спаси и да заеме достойно място в класирането. Пожелавам и на ботев да се отърве и предварително благодаря за културните ви отговори
0
 
 
хохохохохох цирк,цирк,цирк до болка позната картинка.И вас ви правят на маймуни ама и вие се връзвате като последните глупаци!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: