ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Боруков и Карагарен се отпушиха в мач с два червени картона, Локо запази шанс за Топ 6
Автор: Стойчо Генов 16:56 / 13.03.2022Коментари (25)6169
Локомотив (Пловдив) се върна на победния ход и запази теоретични шансове за попадане в първата шестица на първенството, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана факт, след като вицешампионите надиграха Берое (Стара Загора) с 2:0 регионалното дерби от 23-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в "Лаута".

Преслав Боруков (82) вкара първото си попадение с екипа на Локомотив, а другия гол бе дело на Бирсент Карагарен (90+2). Двата отбора завършиха срещата в намален състав, след като от игра бяха изгонени Симеон Мечев (44) и Венсан Марсел (60).

По този начин възпитаниците на Александър Тунчев вече е с актив от 31 точки на 7-о място във временното класиране. До края на редовния сезон Локо гостува на Арда и ЦСКА 1948 и приема на "Лаута" ЦСКА-София. 

Черно-белите нямаха много положения през първата част, като всичко по-интересно в нея се случи през последните 5 минути. Бирсент Карагарен премина покрай четирима бранители на Берое и опита шут близо до аутлинията, но в аут.

Александър Василев пък пробва изстрел с левия крак, при който топката тупна коварно пред вратаря Генадий Ганев и го затрудни, но той все пак изби в корнер.

Малко преди почивката Симеон Мечев посегна с крак и закачи Парвиз Умарбаев пред наказателното поле, заради което получи втори жълт картон и напусна терена.

В 60-ата минута реферът Георги Давидов възстанови численото равенство на терена, след като изгони Венсан Марсел от домакините за нарушение срещу Алиун Фал. Първоначално съдията вдигна само жълт картон на халфа, но след преразглеждане на VAR коригира решението си.

Резултатът бе открит в 82-ата минута след статично положение за Локомотив. Парвиз Умарбаев центрира от фаул в наказателното поле, където Преслав Боруков засече с глава за 1:0. Това бе първи гол за нападателя с черно-белия екип.

В добавеното време Петър Витанов бе изведен от Александър Василев до аутлинията и центрира на далечна греда. Там Бирсент Карагарен засече с крак за 2:0. Това бе негов първи гол за сезона, а освен това юношата на Локомотив не се беше разписвал повече от една година.

Локо игра в състав:

Лукас Рейдър, Йосип ТомашевичМилош ПетровичРайън Бидунга, Емил Янчев (68- Петър Витанов), Парвиз Умарбаев, Александър ВасилевБирсент Карагарен, Венсан Марсел, Димитър Илиев (90+4 - Ивайло Димитров), Преслав Боруков (87- Христо Иванов).

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
ДУСПАДЖИЯТА пак остана валат,вай,вай,и да има дузпа няма гол ,тоя брадат козел,само саковете може да носи .
+1
 
 
Не знам за какви машини ги смятат някои,но това днес беше анти-футбол.Лошото е,че не се вижда да има промяна в този отбор в положителен смисъл,а напротив.При положение,че имахме късмет по отношение на пропуските на "Берое",един през първото полувреме-8-ма минута и две през второто полувреме най-хубавото от този мач е победата.С тази игра обаче,публика не се печели.Много размисъл за Тунчев.Отново както и с "Ботев"Умарбаев бе над всички.Хубавият пробив на Карагерен би следвало да завърши с подаване към съотборниците му,но.....
0
 
 
Много важна победа! Още по-хубаво, че Боруков вкара. Искам да се паднем с миризливите селяни на бараж за ЕКТ. Честита победа на пловдивчани!
+2
 
 
Шават ли шесте шпека,кривоглави помаци?
-3
 
 
Циганите наказание за без публика ли имаха?
+1
 
 
вънка Тунчав нищо не разбира ,кво праи при нас ? добре че имаши 2 червени та бихми .резил
на 13.03.2022 г.
-1
 
 
Честита победа,машини!Победа за авторитет,спокойствие в съблекалнята и за стимул на Боруков и Биската,важно беше да вкарат и за следващите мачове.Не споделям мнението за Тунчев,предвид обстоятелствата се справя повече от добре,най-добрият млад треньор в България е той,според мен.Наздраве!Само Локо и само напред и нагоре!
0
 
 
Трябва треньор. Тунчев го караше от на акрапа инерцията. Днес , добре, че се разиграха малко и на индивидуални качества, спечелихме мача.
0
 
 
Боруков се отпуши и очакваме още от него .Биска това ти е подаръка за рожбата. Имаме три мача и 9 точки .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: