Христо Златински с втори пореден гол за Локо след 9-годишната пауза

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:21 / 27.02.2022
4964
Отборът на Локомотив II (Пловдив) записа важна домакинска победа. “Черно-белите" играха повече от 30 минути с човек по-малко, но надделяха над Левски (Карлово) с 2:1 в Оризари в мач от поредния кръг на Трета лига - Югоизточна група.

В 23-ата минута Локомотив II поведе в резултата. Васил Църцев се възползва от грешка на защитник на гостите, открадна топката и вкара за 1:0. В 38-ата минута Левски (Карлово) изравни. Центриране от десния фланг бе засечено с глава от Ерай Карадайъ за 1:1.

В 60-ата минута Локомотив II остана с 10 души на терена. Иван Узунов бе изгонен с директен червен картон. Това не притесни черно-белите, които стигнаха до дузпа няколко минути по-късно. Зад топката застана капитанът Христо Златински, който хладнокръвно реализира за крайното 2:1.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Златински се разписва за втори пореден път с черно-белия екип след 9-годишното прекъсване. Халфът вкара и в предишния мач на дубъла на Локо срещу Розова долина. Преди това, за последно Христо Златински се бе разписвал за любимия си клуб през 2013 година, малко преди да премине в Лудогорец.

Той дълго време е носил капитанската лента на представителния тим на "смърфовете", а освен това е избиран от феновете за Футболист №1 на клуба за 2012 година. В момента Златински е треньор на детския тим на Локомотив Пловдив от набор 2010.

Съставът на Локомотив II: Кристиан Томов, Видол Сейменски, Васил Василев, Надим Ангелов, Пламен Петров, Иван Михайлов, Иван Арамазов, Христо Златински, Александър Колев, Васил Църцев, Ангел Костов

Резерви: Кирил Акалски, Георги Георгиев, Иван Узунов, Мартин Иванов, Петър Андреев, Тодор Павлов, Тони Лесов.

Гледайте в прикаченото видео репортаж от мача!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).