ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив Пловдив загуби от Калиакра и напусна турнира за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 25.11.2009Коментари (18)7369
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив отпадна от турнира за Купата на България още в първия етап. "Смърфовете" загубиха с 0:2 от Калиакра в Каварна. Двете попадения за домакините отбелязаха Иван Петков и Иван Райчев от дузпа.

Срещата започна по възможно най-неприятния начин за Локомотив. Още в четвъртата минута резултата вече бе 0:1 след гол на Иван Петков. Той бе най-съобразителен при центриране от корнер и с глава откри резултата. Младата формация на "смърфовете" рядко поглеждаше към вратата на Калиакра и създаде съвсем малко опасни положения. От традиционните титуляри от началото на сезона в състава попаднаха само Милан Милутинович, Деян Комленович, Красен Трифонов и Георги Данов, както и вратаря Стоян Ставрев. От своя страна каварненци също не рискуваха в предни позиции, след като имаха аванс в резултата.

Чак след 30-ата минута имаше няколко по-интересни положения. Първо Тиаго Барбоса опита далечен удар, който бе доста близо до гол, но вратаря Радомиров се справи и улови. Малко по-късно Четин Седула от домакините можеше да вкара втори гол, но не успя да уцели вратата отблизо при разбъркване. В края на полувремето каварненци имаха още един шанс за гол, когато футболист остана сам срещу Ставрев, но не успя да реализират.

Второто полувреме също започна по ужасен начин за "смърфовете" - с гол. Още в третата минута след като бе подновил играта, съдията Ахмед Ахмед свири дузпа в полза на Калиакра. Тя бе отсъдена за игра с ръка на юношата Бахри Шакир. Иван Райчев бе точен от бялата точка и увеличи преднината на Каварна до 2:0. До края Калиакра се защитаваше успешно и не позволи на опитите за атаки на младата и несработена формация на Локомотив да направи нещо по-сериозно.
Още по темата: общо новини по темата: 23
12.12.2009
09.12.2009
09.12.2009
25.11.2009
25.11.2009
25.11.2009
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
къде е Пловдивския фубол какво става с Ботев и Локо мамка му
0
 
 
Ндаа, кофти и вие отпаднахте още в началото буфери. Предишния път пак така ви обърнаха с гол в началото, е и със съдийско подпиране.
+1
 
 
И аз се срамувам от отбора напоследък,но мисля,че всички прекалявате с критиките.В тази изнервена обстановка,която се създаде в клуба в последно време,няма как да е иначе.Простотиите на Галка,чакането на заплати и неяснотата в отбора създадоха много напрежение.Вярно е,че тези млади момчета би трябвало да се доказват в такива мачове,но може да са прегоряли,може да не им стига самочувствие.Да се надяваме,че това са ни последните отрицателни емоции.Дано новият собственик да не взима Локо само заради концесията,макар,че се съмнявам.Вярвам,че като се направят нужните промени,напролет ще се оправят нешата.
на 25.11.2009 г.
+2
 
 
Ако искате мойто папагалско мнение,ще ви кажа,че проблема не е в нас,които ходим по мачовете и си късаме нервите а в другите 100 000 мухлярци в града които се пишат локомотивци и ботевисти но не знаят къде са двата стадиона! Ако имахме членска маса с 20 000 продадени входни карти и още по 10 000 с билети това щеше да е около 25 000 на мачовете на всеки от двата отбора и тогава можехме да изгоним скапаните си президенти и да издържаме отборите с лични средства,без да търпим тираните които изсмукват и последното.Лека сметчица.25 000х3 лева=75 000лева,два пъти в месеца =150 000лева Х 10 месеца = 1.500.000 лева на година с допълнителна печалба от продажби на играчи, тв.права и рекламни спонсорства печалбата би стигнала 2.5 млн лева или иначе казано не достатъчно за титла и евротурнири,но много повече от това което ни дават/дават ли казах? хах глупости/ митьо и галя.
0
 
 
ПРИЯТЕЛЮ ВАНКО КАКВО НИ Е СЕГА ВИНОВНО БФС. ТЕ ЛИ ДА НИ ВКАРВАТ ГОЛОВЕ И ДА ТИКАТ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ ДА ИГРАЯТ.БОЛИ МЕ НО НИЕ УБИВАМЕ ЛОКО ПД ЗАЕДНО С ТОВА РЪКОВОДСТВО.
+2
 
 
Двата отбора нищо няма да направим!Трябва да се вдигнем всички - Локо, Ботев, Берое, Пирин, Миньор за да има ефект! Трябва да се направи една среща между лидерите на фен-клубовете на изброените от мен отбори и да се вземе някакво решение!Срещу тази мафия трябват крайни действия!
+2
 
 
СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ ПРОСТАЩИНИ.ВЪРВЕТЕ СИ ОТ ЛОКОПД .ВИЕ УНИЩОЖИХТЕ ВСИЧКО В ТОЗИ ОТБОР НЕКАДЪРНИЦИ.ПРЕВЪРНАХТЕ ЛОКОМОТИВ В ЕДИН БЕЗДАРЕН ОТБОР.ТАКЪВ СРАМ ЛОКОПД НЕ ПОМНИ ОТ 15 ГОДИНИ КОЙ НИ ХВАНЕ ТОЙ НИ БИЕ.
0
 
 
Дайте да се обединим двата отбора, че и без туй ще ни затрият.
+4
 
 
Кво да кажа и аз - отново СРАМ! Излезнахме пак с юношките.Момчетата имат 2 мача на кръст заедно.Трябва да бъдем по снизхоздителни, когато става въпрос за наши момчета.За жалост на този етап с изявите си показват, че са твърде далеч от черно-бялата фланелка!Жалко, че напоследък ни се натрупа много срам!Няма такъв смешен отбор като нашия, който пише история по изключително срамен начин - новакът "Спортист" Своге записа първа победа в "А" гр. срещу нас.Сега отпадаме за купата 2-ва пъти пак от селяни - Калиакра!Явно на тези момчета понятия като - чест, достойнство, морал и гордост нищо не им говори!Гледате ли отборите от висшата английска лига като пуснат някой техен юноша как играят...цял мач бяга като катър и е готов да изяде тревата.Само нашите лигочи не могат да "умрат" на терена!Това е жалкия провинциален манталитет гарниран с малодушие!На терена са под всякаква критика, но идете да ги видите какво правят по дискотеките - там са без конкуренция!Такива чупки правят в кръста, че и Роналдиньо би им завидял!Нещастна работа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: