Стефан Генов обвини съдията за развитието на мача Литекс - Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
20:58 / 21.11.2009
3110
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив бе недоволен най-вече от съдията и разбира се не скри, че загубата на тима му е била очаквана. Ето какво каза той след края на двубоя:

В отбора отсъстват 10 от основните ни състезатели заради контузии и наказания и за никой не беше под съмнение този мач, че Литекс са фаворите и ще победят, освен за главния съдия. Той се притесни в 20-тата минута, до тогава се опитахме да играем и да се противопоставим до колкото ни позволяват възможностите, но той се страхуваше и просто ни пречупи.

Минимален е шансът да се възстановят титулярните ни футболисти. За другия мач се надяваме Даксон Да Силва и Димитър Илиев да бъдат на 100% готови.

Още е рано да се мисли за зимния трансферен прозорец. Вече има и яснота за зимната подготовка. Първият лагер ще е в България, а вторият евентуално в чужбина.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).