ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Куп спортни знаменитости дадоха старт на ЕУФА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:07 / 25.01.2022Коментари (0)1703
Стойка Кръстева и Борислав Георгиев на старта на ЕУФА: Всеки треньор трябва да бъде квалифициран

"Изказвам благодарности за поканата да се включа в инициативата за създаване на Европейска Фитнес Академия, защото тук виждам хора, които искат да допринесат за благото на обществото. За мен тази кауза е много важна. Аз имам познания в бокса и съм силна в това, но като вляза във фитнеса се чувствам като дете в първи клас. Затова смятам, че всеки един човек, независимо дали възрастен или дете има нужда от подходящите треньори до себе си, които да се образоват постоянно и да гарантират на всеки ползвател на услугата развитие и тренировки без контузии. 

Надявам се всеки един от нас да помогне, спрямо областта в която е силен, за да повишим нивото на компетенции, знания и умения на фитнес инструкторите в страната", коментрира Стойка Кръстева, Олимпийски шампион по бокс.

"За мен всеки един треньор, независимо от областта в която практикува, трябва да бъде квалифициран. Особено във фитнеса, за да не се стига до контузии и травми. Не трябва да има самозванци. Трябва да се работи професионално", коментрира Борислав Георгиев, треньор на Стойка Кръстева и на националния отбор по бокс.

Европейска фитнес Академия, накратко EUFA предлага международно признати свидетелства за професионална квалификация в следните курсове на обучение: Фитнес инструктор , Инструктор групови занимания и Персонален треньор.

Преподаватели в европейска фитнес академия ще бъдат звездните:

Иван Иванов (олимпийски шампион и треньор на националния отбор по вдигане на тежести ), Армен Назарян (олимпийски шампион и треньор на националния отбор по борба ), Мария Гроздева (олимпийска шампионка в спортната стрелба),  Борислав Георгиев  (треньор по Бокс и треньор на олимпийската шампионка в бокса Стойка Кръстева, д-р Георги Максимов, лекар експерт и преподавател по медицина. Сътрудник към федерациите по Лека атлетика и Тенис на корт, както и Димо Христев (Фитнес директор към веригата Pulse Fitness & Spa)

Ръководител на академията е Иван Кутуев, бивш член на академичен съвет на НСА “Васил Левски".

Всеки желаещ може да запише своя курс през сайта на академията: www.eufa.bg, като всяко първо число на месеца стартират нови групи.

В зависимост от нивото на квалификация и избрания курс средната продължителност на обучението е 2 месеца. Всеки курсант получава достъп до интегрирана онлайн система за обучение, през която в лесен и достъпен вариант разглежда всички необходими учебни материали и видео уроци. Практическото обучение се извършва на територията на фитнеси Pulse Fitness & Spa в градовете София или Пловдив.

Спрямо записания курс, курсантите могат да придобият ниво 3 или ниво 4, приравнени към европейската система за валидация на професионалното обучение.

Всеки успешно завършил Европейска Фитнес Академия (ЕУФА) курсант и показал желание за работа и развитие в областта ще получи предложение за професионална реализация в най-бързо развиващата се фитнес верига в България - Pulse Fitness & Spa. Центровете разполагат с фитнеси на територията на градовете София, Пловдив, Кърджали, Банско, Свети Влас и съвсем скоро в още 3 града от страната.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: