Четири ключови фигури се завръщат в Академик Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:18 / 21.01.2022
1750
Академик Пловдив ще бъде в пълен състав за своя следващ мач от Националната баскетболна лига. В състава на пловдивчани се завръщат четири ключови фигури. Това са капитанът Васил Бачев, Неманя Бешович, Томислав Минков и Антъни Гуджино.

Новината бе потвърдена от старши треньора Йордан Янков пред superbasket.bg. Това означава, че четиримата ще са на линия за срещата с Черно море Тича от 15-ия кръг. Двубоят ще бъде изигран утре (събота) от 18:00 часа в зала "Христо Борисов“.

Бачев, Гуджино и Минков бяха болни в последните седмици, но вече са напълно възстановени. Първите двама пропуснаха последните два мача на "студентите“, докато последният не взе участие само в последния им двубой, който беше срещу Берое Стара Загора в Балканската лига преди около седмица.

Ситуацията с Бешович е малко по-различна. Сърбинът страдаше от пукнато ребро, но вече е готов за игра. Центърът също не игра само в срещата със старозагорци в регионалната надпревара.

До този момент Академик разполага с пет победи и седем загуби, което му отрежда шестото място във временното класиране на българския елит.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).