Разширението за стадион "Тодор Диев" чака съгласие на съседите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:23 / 10.11.2009
4526
Рутинни административни процедури бавят концесията на стадион "Тодор Диев". Концесионерът ПФК "Спартак" поиска допълнителен терен от 3 дка, където да построи трибуни, отговарящи на изискванията на УЕФА. Общинският съвет одобри предложения за целта нов подробен устройствен план.

"На етапа на протоколите сме сега. С новия ПУП трябва да се съгласят всички заинтересовани. Трите страни на стадиона граничат с общинска собственост и там няма да има проблеми, но на юг съседи са 4-5 частни лица. 14-дневен е срокът, в който могат да оспорят новия ПУП", обясни заместник-кметът по спорта Георги Титюков за Plovdiv24.bg

Според него не би следвало разширението на стадиона да пречи на някого, защото са спазени всички законови отстояния. Не може да се даде точен срок за края на процедурата. Ако заинтересованото лице не бъде намерено, то протоколът може да бъде залепен на вратата на дома му например. Няма ли оспорвания, експертният съвет издава заповед за ПУП-а, която отново трябва да бъде връчена с право на възражение. При обжалване, ситуацията - на теория, а често и на практика, може да се стъжни в съда.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).