Фугата се връща в игра за дербито с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:21 / 01.11.2005
1055
Защитникът Владимир Иванов-Фугата се връща в състава на Локомотив (Пловдив) за дербито с Ботев в събота от 12-ия кръг на "А" група. Това съобщиха от лекарския екип на "черно-белите".
Опитният бранител, който е и капитан на отбора пропусна вчерашния двубой с Вихрен спечелен от локомотивци заради болки в крака, но със сигурност ще бъде възстановен за дербито.

Националът Александър Тунчев, който получи удар в мускула по време на двубоя с Вихрен също ще бъде излекуван за сблъсъка с Ботев.

Извън състава на "черно-белите" е само нападателят Явор Въндев, който получи допълнителна почивка, за да се възстанови от травмата на крака.

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Емил Наков днес потвърди, че клуба пуска жалба срещу съдията Камен Алексиев и помощниците му Красимир Кандиларов и Петко Павлов заради отсъжданията им на мача с Вихрен. Информацията е на Спорт НетИнфо.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).